Повезане вести

Очух мучио дечака годину дана, добио 9 месеци наногицу

Очух мучио дечака годину дана, добио 9 месеци наногицу

Нова 13.07.2021
Мирсад М. (24) склопио је Споразум о призњају кривичног дела са Првим основим тужилаштвом у Београду и осуђен је на девет месеци затворске казне због кривичног дела насиље у породици. Подсетимо, Мирсад М. је ухапшен због сумње… »
Признао злостављање малолетног сина своје девојке, осуђен на девет месеци кућног затвора

Признао злостављање малолетног сина своје девојке, осуђен на девет месеци кућног затвора

РТС 13.07.2021
Мирсад М. признао је кривицу за злостављење и мучење осмогодишњег дечака, са чијом је мајком живео на Врачару. Он је са Првим основним јавним тужилаштвом у Београду данас закључио споразум о признању кривичног дела… »
Очух монструм мучио дечака (9): Деветогодишњак малтретиран годину дана, злостављање је сам пријавио полицији, а насилник је…

Очух монструм мучио дечака (9): Деветогодишњак малтретиран годину дана, злостављање је сам пријавио полицији, а насилник је…

Блиц 13.07.2021
Мирсад М. (24) склопио је Споразум о призњају кривичног дела са Првим основим тужилаштвом у Београду и осуђен је на девет месеци затворске казне због кривичног дела насиље у породици. Подсетимо, Мирсад М. је ухапшен због сумње… »
Очух признао малтретирање детета: У споразуму са Тужилаштвом М. М. добиће девет месеци кућног затвора

Очух признао малтретирање детета: У споразуму са Тужилаштвом М. М. добиће девет месеци кућног затвора

Вечерње новости 13.07.2021
Фото: Депоситпхотос Након што је малолетни оштећени сам обавестио полицијске службенике ПУ Београд УКП 6. Одељење о малтретирању од стране очуха и мајке, дана 15.6.2021. године, по налогу дежурног заменика јавног тужиоца Првог… »
Дечко старлете са врачара признао да јој је злостављао сина: Насилник осуђен на 9 месеци кућног затвора

Дечко старлете са врачара признао да јој је злостављао сина: Насилник осуђен на 9 месеци кућног затвора

Курир 13.07.2021
Мирсад М. који се сумњичио за злостављање и мучење малолетног сина своје партнерке, старлете Катарине М., признао је кривицу и склопио споразум са Првим основним јавним тужилаштвом, на основу ког је суду предложено да му… »

Вести дана »