Повезане вести

Ђилас: Људи који су махали фалсификованим папирима о милионима на Маурицијусу да кажу ко им је папире дао

Ђилас: Људи који су махали фалсификованим папирима о милионима на Маурицијусу да кажу ко им је папире дао

Данас 13.07.2021
Док председник државе Александар Вучић сматра да је пријава лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа против њега и министра финансија Синише Малог, а поводом тврдњи да Ђилас има тајне рачуне на Маурицијусу и у Хонгконгу… »
Ђилас питао тужилаштво зашто четири месеца ћуте, Вучић каже – то је притисак

Ђилас питао тужилаштво зашто четири месеца ћуте, Вучић каже – то је притисак

Н1 Инфо 13.07.2021
Пре скоро четири месеца први човек Странке слободе и правде поднео је кривичне пријаве против првог човека државе, јер сматра да је учествовао у фалсификовању и објављивању банкарских извода, који је требало да докажу да… »
Ђилас: У тужилаштву се ништа није десило 112 дана поводом тужбе за аферу Маурицијус (ВИДЕО)

Ђилас: У тужилаштву се ништа није десило 112 дана поводом тужбе за аферу Маурицијус (ВИДЕО)

Бета 13.07.2021
Лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас рекао је данас да је прошло 112 дана од када је поднео кривичну пријаву због фалсификовања докумената две стране банке којима је оптужен за поседовање девизних рачуна на… »
Ђилас: За 112 дана Тужилаштво ништа није урадило поводом кривичне пријаве коју сам поднео

Ђилас: За 112 дана Тужилаштво ништа није урадило поводом кривичне пријаве коју сам поднео

Блиц 13.07.2021
Прошло је 112 дана од када сам поднео кривичну пријаву због фалсификованих банкарских извода објављених у јавности о наводном постојању мојих рачуна на Маурицијусу, али за то време Тужилаштво ништа није урадило, каже председник… »
Дјилас: У тужилаштву се ништа није десило 112 дана поводом тужбе за аферу Маурицијус

Дјилас: У тужилаштву се ништа није десило 112 дана поводом тужбе за аферу Маурицијус

Бета видео 13.07.2021
БЕОГРАД - Лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас рекао је данас да је прошло 112 дана од када је поднео кривичну пријаву због фалсификовања докумената две стране банке којима је оптужен за поседовање девизних рачуна… »
Ђилас: „Судије и тужиоци, почните да радите свој посао“

Ђилас: „Судије и тужиоци, почните да радите свој посао“

Нова 13.07.2021
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је данас да је прошло 112 дана од када је поднео кривичне пријаве због фалсификованих докумената којима се тврди да он поседује милионе на Маурицијусу и да се још ништа… »
Ђилас: Тужилаштво да ради свој посао, 112 дана од када сам поднео пријаве

Ђилас: Тужилаштво да ради свој посао, 112 дана од када сам поднео пријаве

Н1 Инфо 13.07.2021
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да је прошло 112 дана од када је поднео кривичне пријаве због фалсификованих докумената којима се тврди да он поседује милионе на Маурицијусу и да се још ништа није… »

Вести дана »