Povezane vesti
Šekler ljut: Šta da kažem za Pravdu o delta soju, kad ste me pljuvali!
Pravda 13.07.2021
Pravda me tako pljuvala da ja ne znam šta bih mogao pametno da kažem za vas, posle takvih pretnji koje sam dobio, rekao je dr Milanko Šekler za portal Pravda, koga smo pronašli u Veterinarskom institutu Kraljevo, sa pokušajem da dobijemo nešto više… »
Šekler ljut: Šta da kažem za Pravdu o delta soju, kad ste me pljuvali!
Pravda 13.07.2021
Pravda me tako pljuvala da ja ne znam šta bih mogao pametno da kažem za vas, posle takvih pretnji koje sam dobio, rekao je dr Milanko Šekler za portal Pravda, koga smo pronašli u Veterinarskom institutu Kraljevo, sa pokušajem da dobijemo nešto više… »
Vesti dana »

Punktovi sa hranom, dežurstva i policija: Reporterka Danasa u Petoj beogradskoj gimnaziji
Danas pre 3 satajoš 40 povezanih

Studenti odgovorili na saopštenje MUP-a: Policija iznosi lažne informacije i targetira koleginicu
Nedeljnik pre 11 minutajoš 15 povezanih

BLOG Fotografije pretučene studentkinje i u Skupštini: Opozicija pita gde je ministar policije, “ Dačić ostavku može i mejlom da pošalje“
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih

Upravo na Blic TV Treće doba nekad i sad: Da li je penzija pravo, privilegija ili starost bez sigurnosti?
Blic pre 46 minutajoš 25 povezanih

Vučić dočekao na aerodromu predsednicu Evropske komisije: "Dobro došli u Srbiju, draga Ursula"
Euronews pre 21 minutajoš 47 povezanih