Повезане вести
Данијела Штајнфелд: И једна жртва је превише, зато ја нећу стати
Радио 021 13.07.2021
Глумица Данијела Штајнфелд изјавила је, после одлуке тужилаштва, да она не мора никоме ништа да доказује. Након што је тужилаштво саопштило да неће покренути поступак против глумца Бранислава Лечића за силовање, за шта га је… »
Бранислав Лечић: Не осећам се као победник
Радио 021 13.07.2021
Након информације да тужилаштво неће покренути поступак против њега за силовање, Бранислав Лечић је саопштио да се "не осећа као победник". "Након изузетно тешког периода, од скоро четири месеца, примио сам вест како је… »
Божо Прелевић за Н1: Штајнфелд није ни поднела никакву пријаву против Лечића
Н1 Инфо 13.07.2021
У случају глумице Данијеле Штајнфелд која колегу Бранислава Лечића оптужује за силовање, огласило се Више јавно тужилаштво у Београду. У саопштењу наводе да на основу доказа који су прикупљени не постоје основи сумње да је… »
Штајнфелд: Не морам никоме ништа да доказујем
Нови магазин 13.07.2021
Глумица Данијела Штајнфелд изјавила је данас, након што је Више тужилаштво у Београду одбацило њену кривичну пријаву против глумца Бранислава Лечића кога је оптужила за силовање, да она "не мора никоме ништа да доказује". "Ја… »
Лечић се обратио јавности: Не осећам се као победник
Вести онлине 13.07.2021
Не осећам се као победник, поручио је данас глумац Бранислав Лечић након што је Више јавно тужилаштво одбацило кривичну пријаву коју је против њега подела глумица Данијела Штајнфелд. Лечић је у саопштењу за јавност навео да је… »
Огласила се Данијела Штајнфелд након одбачене пријаве
Нова 13.07.2021
Након одлуке Вишег јавног тужилаштва да одбаци кривичну пријаву коју је Данијела Штајнфелд поднела против Бранислава Лечића, глумица се огласила и открила да неће стати са својом борбом. Данијела је на свом Инстаграм налогу у… »
Лечић се огласио први пут, најавио да ће испричати све: Многи су пожурили, не осећам се као победник!
Мондо 13.07.2021
Након што је тужилаштво одбацило кривичну пријаву против Лечића, глумац се први пут огласио. Након што је тужилаштво одбацило кривичну пријаву против Лечића, глумац се први пут огласио. Више јавно тужилаштво у Београду одбацило… »
Лечић после одбачене пријаве: Учињена ми је огромна штета
Нова 13.07.2021
Након што је Више јавно тужилаштво одбацило кривичну пријаву глумице Данијеле Штајнфелд која је Бранислава Лечића оптужила за силовање, огласио је Бранислав Лечић који је између осталог навео да му је учињена неповратна штета… »
Лечић: Очекивао сам одлуку тужилаштва, али не осећам се као победник
Н1 Инфо 13.07.2021
Глумац Бранислав Лечић, кога је колегиница Данијела Штајнфелд оптужила за силовање, а Мерима Исаковић за сексуално узнемиравање, рекао је да се, упркос томе што је очекивао да тужилаштво донесе одлуку да не покреће поступак… »
Вести дана »
Снег и лед у Србији – могуће несташице струје и кашњење летова, главни путеви проходни
РТС пре 24 минутајош 29 повезаних
Трамп: Венецуела је “мртва земља”, примамљиво звучи удар на Колумбију
Вести онлине пре 59 минутајош 33 повезане
Никола Јовић постигао 19 поена у победи Мајамија, Бруклин лако против десеткованог Денвера
РТВ пре 38 минутајош 13 повезаних
Идентификовано свих 40 погинулих у швајцарском скијалишту, међу њима и држављанин Србије
BBC News пре 1 сатјош 10 повезаних
Данас је Туциндан: Који обичаји и веровања се везују за овај празник?
Шабачке новости пре 1 сатјош 8 повезаних