Повезане вести

Федерер се повукао са Олимпијских игара

Федерер се повукао са Олимпијских игара

Нова 13.07.2021
Роџер Федерер је обавестио јавност да се повлачи са Олимпијских игара. Швајцарац је на друштвеним мрежама написао да му је част да представља своју земљу, али да му је приоритет да се опорави и добро залечи колено. „Доживео… »
Федерер неће наступати на ОИ

Федерер неће наступати на ОИ

Нови магазин 13.07.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер саопштио је данас да неће наступати на предстојећим Олимпијским играма у Токију. "Током сезоне на трави доживео сам проблем са коленом, и нажалост морам да одустанем од наступа на Играма"… »
Болна одлука Роџера Федерера: ''Веома сам разочаран...''

Болна одлука Роџера Федерера: ''Веома сам разочаран...''

Спортске.нет 13.07.2021
После неуспеха на Вимблдону, најбољи швајцарски тенисер и један од најбољих играча свих времена Роџер Федерер донео је одлуку да одустане од учешћа на предстојећим Олимпијским играма у Токију. Разлог за то је повреда коју је… »
Роџер шокирао цео тениски свет: Швајцарац одустао од Олимпијских игара, ево који је разлог!

Роџер шокирао цео тениски свет: Швајцарац одустао од Олимпијских игара, ево који је разлог!

Хот спорт 13.07.2021
Донео помало шокантну одлуку. Прослављени тенисер Роџер Федерер саопштио је да неће играти на предстојећим Олимпијским играма које ће се одржати у Токиу. Швајцарац је истакао да је разочаран да му је била част да представља… »
Федерер не иде у Токио

Федерер не иде у Токио

Вести онлине 13.07.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер објавио је да нец́е учествовати на Олимпијским играма у Токију. Он је објавио да је током сезоне на трави осетио бол у колену и навео да због тога мора да одустане од наступа у Токију. – Веома… »
"Изузетно сам разочаран": Федерер одустао од Олимпијских игара и шокирао тениски свет, а разлогом уплашио навијаче!

"Изузетно сам разочаран": Федерер одустао од Олимпијских игара и шокирао тениски свет, а разлогом уплашио навијаче!

Спортал блиц 13.07.2021
Швајцарски тенисер решио је да одустане од такмичења на Олимпијским играма. Федерер је један у низу познатих играча који се неће надметати на тениском олимпијском турниру у Токију. Пре њега, међуосталом, , док се још увек на то… »
Федерер је донео одлуку: Морало је овако! Колено ми поново прави проблем, повлачим се разочаран

Федерер је донео одлуку: Морало је овако! Колено ми поново прави проблем, повлачим се разочаран

Мондо 13.07.2021
Роџер Федерер се огласио путем друштвених мрежа. Швајцарска се овоме није надала... Роџер Федерер се огласио путем друштвених мрежа. Швајцарска се овоме није надала... Откази се настављају. Из дана у дан стижу нове информације… »
Федерер одустао од Олимпијских игара!

Федерер одустао од Олимпијских игара!

Н1 Инфо 13.07.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер саопштио је да неће учествовати на Олимпијским играма у Токију због проблема које има са коленом. „Током сезоне на трави, нажалост сам доживео мали проблем са коленом, и морам да се повучем са… »

Вести дана »