Повезане вести
Кеш: Новаку титула на УС Опену – апсолутни врхунац нашег спорта
Н1 Инфо 14.07.2021
Бивши аустралијски тенисер Пет Кеш сматра да ће Новак Ђоковић по сваку цену покушати да освоји титулу на УС Опену и своје име још једном упише у историју. Први играч света је 2021. освојио Аустралијан Опен, Ролан Гарос и… »
Жустра расправа Амера због Ђоковића: Прихвати, најбољи је
Нова 14.07.2021
Полемика о томе ко је најбољи тенисер планете све је живља претходних дана и на америчком континенту, сведочи расправа новинара ЕСПН. За Новака се дуго причало да каска за Надалом и Федерером, а није било лако надоместити јаз… »
Хуркач: Ђоковић ће постати најбољи свих времена ако освоји УС опен
Моззарт спорт 14.07.2021
"Није немогуће да се то деси", каже Пољак. Траје дебата око тога ко је највећи тенисер свих времена. Са 20. гренд слем титулом Новак Ђоковић стигао је на пол-позицију јер сада не каска у том сегменту, а у осталим је бољи од… »
Хуберт Хуркач: Новак ће бити најбољи тенисер свих времена уколико освоји Ју-Ес опен!
Вечерње новости 14.07.2021
ФОТО: Тањуг/АП Наравно, постоји шанса да Ђоковић освоји и Ју-Ес опен по чему би не само стигао до 21. највеће титуле, већ би уписао календарски гренд слем чиме би се драстично одвојио од Рафе и Роџера у историјским књигама. О… »
Мрзим Новака као што мрзим фашисте! Скандалозан напад на Ђоковића, а на крају признање - огорчен сам!
Мондо 14.07.2021
Невероватно докле иду напади на Новака, али сада сви на крају морају да признају једно - да је најбољи на свету! Невероватно докле иду напади на Новака, али сада сви на крају морају да признају једно - да је најбољи на свету… »
"Мрзим га као да је: Фашиста!" Колумна која је шокирала свет, Новак Ђоковић ово не заслужује: Ко још воли његов тенис?
Спортал блиц 14.07.2021
Сви сада причају о најбољем тенисеру света , нарочито после , међутим када неког толико људи воли, постоје и они који га мрзе. Наш тенисер се тако изједначио на вечној листи са и , па сада више Шпанац и Швајцарац тешко да могу… »
Американци се жустро расправљали због Новака Ђоковића "Прихватите, најбољи је" (видео)
Вечерње новости 14.07.2021
ФОТО: АП Дуго се говорило да Новак Ђоковић неће успети да стигне Надала и Федерера који су далеко испред њих. Многи су га сматрали инфериорнијим јер је имао мањи број титула на Гренд слемовима од поменуте двојице, а сада је и… »
Американци "одлепили" за Србином! На ТВ-у новинар урлао: "Молим? Прихвати то! Па, и ја сам био за Федерера", а бивши тенисер…
Спортал блиц 14.07.2021
је најбољи тенисер свих времена! Ми у то немамо никакву сумњу, али то је и закључак до којег су дошли двојица америчких новинара у живом програму након што је . Док се Новак одмара после историјског тријумфа у Лондону, и игре… »
"Новак Ђоковић је ноћна мора сваког тенисера!" Више није питање да ли је највећи икад него где је крај!
Спортал блиц 13.07.2021
Најбољи тенисер света постао је дефинитивно када је у недељу славио на Вимблдону, а познати тенисери нису штедели речи за нашег шампиона! Ђоковић је успео да после лондонског гренд слема изједначи број титула са највећим… »
Деценија новакове доминације: Статистика не лаже, а она каже – Ђоковић
Вечерње новости 13.07.2021
Новак Ђоковић Фото ЕПА Од 4. јула 2011, када је српски тенисер освојио први Вимблдон у каријери, своју трећу гренд слем титулу и први пут дошао на чело АТП листе, потпуно је у свим статистичким параметрима надвисио своја два… »
Новак Ђоковић вс жене! Србину међу момцима нема равног, сада му сви подижу лествицу, а када "скине" и њих три, сетиће се…
Спортал блиц 13.07.2021
Већ смо навикли од да ради стваре које нико не може и да константно помера границе већ феноменалних успеха. Српски тенисер је последњи у низу освојио Вимблдон протеклог викенда што му је већ трећи гренд слем трофеј ове сезоне, а… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро