Povezane vesti
Dr Ašanin: Brinu me naredne dve-tri nedelje
Nova 14.07.2021
"Bolnički kapaciteti su sada zadovoljavajući, ali se plašimo naredne dve-tri nedelje kako će se sva ova veća okupljanja i slavlja koja su organizovana da se odraze", kaže za Nova.rs direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin. „Apelujemo na… »
Ašanin: Previše smo se opustili, veća okupljanja vrlo rizična
Danas 14.07.2021
Bolnički kapaciteti za lečenje Kovida-19 su za sada zadovoljavajući, ali se plašimo kako će se sva ova veća okupljanja i slavlja koja su organizovana da se odraze u naredne dve -tri nedelje, rekao je za Nova.rs direktor Kliničkog centra Srbije… »
Direktor KCS: Brinu me naredne nedelje, veća okupljanja vrlo rizična
N1 Info 14.07.2021
"Bolnički kapaciteti su sada zadovoljavajući, ali se plašimo naredne dve-tri nedelje kako će se sva ova veća okupljanja i slavlja koja su organizovana da se odraze", kaže za Nova.rs direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin. „Apelujemo na… »
Dr Ašanin nezadovoljan: Brinu me naredne dve-tri nedelje, ovo je najveći problem
Alo 14.07.2021
Njegova poruka može da stane u samo jednu reč – vakcinacija. Direktor Kliničkog centra Srbije nije zadovoljan sveopštom atmosferom i ponašanjem. - Bolnički kapaciteti su sada zadovoljavajući, ali se plašimo naredne dve-tri nedelje kako će se… »
Vesti dana »

Baba marta će pokazati svoje pravo lice: Marko Čubrilo otkrio kada stižu jaki pljuskovi i zahlađenje
Mondo pre 2 satajoš 15 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 23 minutajoš 12 povezanih

Uhapšena još jedna osoba: Oglasio se MUP povodom stravičnog ubistva mladića u Visokom, naložena obdukcija
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Krivične prijave protiv Đukić Dejanović i 12 savetnika zbog smanjenja plata prosvetarima
Glas Zaječara pre 2 satajoš 12 povezanih