Повезане вести
Др Ашанин: Брину ме наредне две-три недеље
Нова 14.07.2021
"Болнички капацитети су сада задовољавајући, али се плашимо наредне две-три недеље како ће се сва ова већа окупљања и славља која су организована да се одразе", каже за Нова.рс директор Клиничког центра Србије Милика Ашанин… »
Ашанин: Превише смо се опустили, већа окупљања врло ризична
Данас 14.07.2021
Болнички капацитети за лечење Ковида-19 су за сада задовољавајући, али се плашимо како ће се сва ова већа окупљања и славља која су организована да се одразе у наредне две -три недеље, рекао је за Нова.рс директор Клиничког… »
Директор КЦС: Брину ме наредне недеље, већа окупљања врло ризична
Н1 Инфо 14.07.2021
"Болнички капацитети су сада задовољавајући, али се плашимо наредне две-три недеље како ће се сва ова већа окупљања и славља која су организована да се одразе", каже за Нова.рс директор Клиничког центра Србије Милика Ашанин… »
Др Ашанин незадовољан: Брину ме наредне две-три недеље, ово је највећи проблем
Ало 14.07.2021
Његова порука може да стане у само једну реч – вакцинација. Директор Клиничког центра Србије није задовољан свеопштом атмосфером и понашањем. - Болнички капацитети су сада задовољавајући, али се плашимо наредне две-три… »
Вести дана »
Саша Ђорђевић: Најтежи пораз у историји- Партизан изгубио (од) Жељка
Данас пре 34 минутајош 52 повезане
Уместо у ТОК-у Селаковић "исказ" даје на Информеру: Рекао сам им да сам имао паметнија посла да не долазим тада
Н1 Инфо пре 34 минутајош 17 повезаних
Орбан: Време је на страни Русије, што пре почети руско-европске преговоре
РТВ пре 40 минутајош 23 повезане
Кремљ о корупцијском скандалу у Украјини: Неизвесност расте, тешко предвидети даља дешавања
Спутник пре 19 минутајош 16 повезаних