Povezane vesti
Vučić objasnio zašto s terena zove Malog i traži 9 miliona evra: Šta mu je ministar odgovorio?
Telegraf 14.07.2021
Siniša Mali je ranije govorio o tome kako se izgleda kada ga predsednik pozove i pita za novac za neke projekte. - Nisam tražio 9 miliona evra za sebe. Tražio sam i pitao da li imamo mogućnost za to, i da se proveri da li imamo u rezervi ili kroz dodatne… »
Kovačević osuo paljbu po Vučiću: Kako telefonskim pozivom urinirati po Ustavu
Pravda 14.07.2021
Kako telefonskim pozivom urinirati po Ustavu, ingerencijama Predsednika, obesmisliti nekoliko ministarstava i premijera, postojanje saobraćajnog, građevinskog i pravnog fakulteta i po***** se na diplome nekoliko hiljada inženjera. Lako. Vidiš kamere i… »
Poziv koji menja sve – Vučić daje sebi za pravo „da se u sve umeša“
N1 Info 14.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je inženjerski centar u nemačkoj kompaniji "ZEDEF" u Pančevu. U fabrici radi 200 inženjera iz Nemačke i Srbije, a predsednik tvrdi: hibridni volvo i električni mercedes ne bi postojali bez učešća Srbije… »
Vučić: Pare nisam tražio za svoje kompanije, tražiću opet
Nova 14.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u telefonskom razgovoru, u direktnom televizijskom prenosu sa Đerdapa, nije tražio devet miliona evra za sebe i svoje kompanije već za izgradnju puta između Donjeg Milanovca i Golupca. „Ja sam sebi… »
Vučić: Novac sam telefonom tražio za put a ne za sebe, tražiću ponovo
Danas 14.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u telefonskom razgovoru, u direktnom televizijskom prenosu sa Đerdapa, nije tražio devet miliona evra za sebe i svoje kompanije već za izgradnju puta između Donjeg Milanovca i Golupca. „Ja sam sebi… »
Vučić: Novac sam telefonom tražio za put, a ne za sebe – tražiću ponovo
N1 Info 14.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u telefonskom razgovoru, u direktnom televizijskom prenosu sa Đerdapa, nije tražio devet miliona evra za sebe i svoje kompanije već za izgradnju puta između Donjeg Milanovca i Golupca. „Ja sam sebi dao za… »
Predsednik o detaljima jučerašnjeg telefonskog poziva: Nisam uzimao 9 miliona evra za sebe i svoje kompanije, već za puteve
Kurir 14.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da devet miliona evra nije tražio iz budžeta za sebe i svoje bogaćenje već za izgradnju 50 kilometara puta od Donjeg Milanovca do Golupca. "Ponosan sam da u budžetskoj rezervi imamo toliko novca i da… »
Vesti dana »
Stižu novi pljuskovi, ovog dana će biti najkritičnije: RHMZ objavio detaljnu prognozu i upalio meteoalarme
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Bajatović: „Srbija će imati stabilno snabdevanje ruskim gasom do 2028. godine“
Serbian News Media pre 46 minutajoš 21 povezana
Niška opozicija traži vanredne lokalne izbore, uskoro počinje prikupljanje potpisa
Serbian News Media pre 21 minutajoš 14 povezanih
Kuvajtski tanker pogođen kod Dubaija prevozio naftu u Kinu: Šta će na ovo reći Peking?!
Kurir pre 40 minutajoš 15 povezanih