Povezane vesti
Rasla u domu za nezbrinutu decu, majčinu sliku prvi put videla na grobu: Strašna priča Milice Kemez rasplakala Srbiju
Mondo 14.07.2021
Drugoplasirana učesnica Zadruge 4 Milica Kemez, svojevremeno je ispričala strašne detalje o odrastanju u domu za nezbrinutu decu, a potom i u hraniteljskoj porodici u kojoj je dobijala batine. Drugoplasirana učesnica Zadruge 4 Milica Kemez… »
Ispovest zbog koje je Srbija plakala: Milica Kemez je živela od Doma do hraniteljskih porodica: "Majčinu sliku sam prvi put…
Blic 14.07.2021
Milica Kemez, koja je u "Zadruzi 4" osvojila drugo mesto iza sebe ima brojne uspone i padove i životnu priču koja je poput filmskog scenarija. Sa sestrom Mirelom je odrastala u Domu za nezbrinutu decu, majčinu sliku je prvi put videla kada je otišla… »
Majčinu sliku sam prvi put videla na grobu, otac je bio u zatvoru Milica je sad dobila kuću, a zbog njene sudbine su svi…
Kurir 14.07.2021
Milica Kemez osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga", a njena životna priča je mnoge pogodila. Kemezova je dirnula mnoge kada je poslenji dan u rijalitiju izjavila da nema gde da ode nakon izlaska iz Bele kuće i da nema ko ga dočeka. Naime, ona… »
Od treće godine sam u Domu, majčinu sliku sam prvi put videla na grobu: Ispovest Milice Kemez rasplakala je celu Srbiju!
Alo 14.07.2021
Milica Kemez osvojila je drugo mesto u superfinalu "Zadruge 4", a njena stravična životna priča malo koga je ostavila ravnodušnim. Milica je prilikom ulaska u rijaltiti otkrila da je dete iz doma, kao i da ju je zlostavljala žena u čiju su… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 51 minutajoš 1 povezana