Повезане вести
Расла у дому за незбринуту децу, мајчину слику први пут видела на гробу: Страшна прича Милице Кемез расплакала Србију
Мондо 14.07.2021
Другопласирана учесница Задруге 4 Милица Кемез, својевремено је испричала страшне детаље о одрастању у дому за незбринуту децу, а потом и у хранитељској породици у којој је добијала батине. Другопласирана учесница Задруге 4… »
Мајчину слику сам први пут видела на гробу, отац је био у затвору Милица је сад добила кућу, а због њене судбине су сви…
Курир 14.07.2021
Милица Кемез освојила је друго место у ријалитију "Задруга", а њена животна прича је многе погодила. Кемезова је дирнула многе када је послењи дан у ријалитију изјавила да нема где да оде након изласка из Беле куће и да нема ко… »
Исповест због које је Србија плакала: Милица Кемез је живела од Дома до хранитељских породица: "Мајчину слику сам први пут…
Блиц 14.07.2021
Милица Кемез, која је у "Задрузи 4" освојила друго место иза себе има бројне успоне и падове и животну причу која је попут филмског сценарија. Са сестром Мирелом је одрастала у Дому за незбринуту децу, мајчину слику је први пут… »
Од треће године сам у Дому, мајчину слику сам први пут видела на гробу: Исповест Милице Кемез расплакала је целу Србију!
Ало 14.07.2021
Милица Кемез освојила је друго место у суперфиналу "Задруге 4", а њена стравична животна прича мало кога је оставила равнодушним. Милица је приликом уласка у ријалтити открила да је дете из дома, као и да ју је злостављала жена… »