Povezane vesti
Ne nosim više brus, briga me ako mi budu do pupka: Glumica nikad iskrenija, žene su oduševljene ovom izjavom! (video)
Mondo 14.07.2021
Zvezda serija "Dosije X" i "Kruna" iskrena - ne mogu brushalter, neudobno mi je! Zvezda serija "Dosije X" i "Kruna" iskrena - ne mogu brushalter, neudobno mi je! Pamtimo je kao FBI agenta Dejnu Skali iz kultne serije "Dosije X", a trenutno je gledamo u… »
Glumica je izričita i neće više da nosi brusthalter: Džilijen Anderson je lenja i baš je briga ako joj grudi dođu do…
Kurir 14.07.2021
Glumica Džilijen Anderson (52) zauvek je rekla doviđenja brushalterima. U nedavnom videu koji je emitovala putem svojih društvenih mreža objasnila je razloge svoje odluke. View this post on Instagram A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 16 minutajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 10 satijoš 21 povezana

Prema prvim anketama, Poljaci za predsednika izabrali proevropskog Rafala Tšaskovskog
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih

Pregovori studenata i Univerziteta ponovo bez dogovora, razgovori se nastavljaju
Serbian News Media pre 5 satijoš 16 povezanih