Povezane vesti

Bogdan otkrio za koga navija na Olimpijskim igrama: Njegov izbor će vas iznenaditi!

Bogdan otkrio za koga navija na Olimpijskim igrama: Njegov izbor će vas iznenaditi!

Hot sport 14.07.2021
Zanimljiv izjava Bogdanovića Srbija neće nastupati na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon poraza u odlučujućem meču protiv Italije. Niko nije očekivao pobedu Italijana, posebno jer su igrali bez najboljih igrača Marka Belinelija i Danila Galinarija… »
Bili smo jači, žao mi je Bogdana: Galinari otkrio da su Bogdanović i on zajedno pratili meč Srbija – Italija!

Bili smo jači, žao mi je Bogdana: Galinari otkrio da su Bogdanović i on zajedno pratili meč Srbija – Italija!

Hot sport 14.07.2021
Oni uskoro putuju u Tokio. Košarkaši Italije će putovati u Japan na Olimpijske igre, jer su u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu savladali našu selekciju. Iako tada nije mogao da im pomogne, na Tviteru se sada oglasio Danilo Galinari koji… »
Bogdanović: Ne mogu da verujem da ću navijati za petla ovog leta

Bogdanović: Ne mogu da verujem da ću navijati za petla ovog leta

Mozzart sport 14.07.2021
Košarkaš Atlanta Hoksa nije mogao da pomogne reprezentaciji tokom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, a finale protiv Italije pratio je u društvu košarkaša koji će u Tokiju predstavljati Azure - Danila Galinarija. Srbija je doživela težak… »
Bogdanović: Ne mogu da verujem da ću navijati za Italiju

Bogdanović: Ne mogu da verujem da ću navijati za Italiju

Nova 14.07.2021
Najveća zvezda italijanske reprezentacije u košarci, Danilo Galinari spreman je za Olimpijske igre u Tokiju. On nije mogao da pomogne svojoj ekipi na kvalifikacionom turniru u Beogradu jer je kao i Bogdan Bogdanović igrao za Atlanta Hokse u finalu… »
Galinari doliva so na ranu: "Žao mi je mog druga Bogdana ali bili smo jači!"

Galinari doliva so na ranu: "Žao mi je mog druga Bogdana ali bili smo jači!"

Sportske.net 14.07.2021
Italijanski košarkaš i član Atlanta Hoksa Danilo Galinari otkrio je medijima iz svoje zemlje da je meč Italije i Srbije gledao sa Bogdanom Bogdanovićem. Njih dvojica su saigrači u ekipi iz Džordžije sa kojom su u izborili finale Istočne… »
Žao mi je Bogdana, ali Italija je bolja od Srbije: NBA zvezda se oglasila, gledao je meč zajedno sa Bogdanovićem!

Žao mi je Bogdana, ali Italija je bolja od Srbije: NBA zvezda se oglasila, gledao je meč zajedno sa Bogdanovićem!

Mondo 14.07.2021
Zajedno su se borili za NBA finale, ali su bili na drugim stranama tokom finala kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre! Zajedno su se borili za NBA finale, ali su bili na drugim stranama tokom finala kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre! Srbija… »

Vesti dana »