Повезане вести

Богдан открио за кога навија на Олимпијским играма: Његов избор ће вас изненадити!

Богдан открио за кога навија на Олимпијским играма: Његов избор ће вас изненадити!

Хот спорт 14.07.2021
Занимљив изјава Богдановића Србија неће наступати на Олимпијским играма у Токију након пораза у одлучујућем мечу против Италије. Нико није очекивао победу Италијана, посебно јер су играли без најбољих играча Марка Белинелија и… »
Били смо јачи, жао ми је Богдана: Галинари открио да су Богдановић и он заједно пратили меч Србија – Италија!

Били смо јачи, жао ми је Богдана: Галинари открио да су Богдановић и он заједно пратили меч Србија – Италија!

Хот спорт 14.07.2021
Они ускоро путују у Токио. Кошаркаши Италије ће путовати у Јапан на Олимпијске игре, јер су у финалу квалификационог турнира у Београду савладали нашу селекцију. Иако тада није могао да им помогне, на Твитеру се сада огласио… »
Богдановић: Не могу да верујем да ћу навијати за петла овог лета

Богдановић: Не могу да верујем да ћу навијати за петла овог лета

Моззарт спорт 14.07.2021
Кошаркаш Атланта Хокса није могао да помогне репрезентацији током квалификационог турнира за Олимпијске игре, а финале против Италије пратио је у друштву кошаркаша који ће у Токију представљати Азуре - Данила Галинарија. Србија… »
Богдановић: Не могу да верујем да ћу навијати за Италију

Богдановић: Не могу да верујем да ћу навијати за Италију

Нова 14.07.2021
Највећа звезда италијанске репрезентације у кошарци, Данило Галинари спреман је за Олимпијске игре у Токију. Он није могао да помогне својој екипи на квалификационом турниру у Београду јер је као и Богдан Богдановић играо за… »
Галинари долива со на рану: "Жао ми је мог друга Богдана али били смо јачи!"

Галинари долива со на рану: "Жао ми је мог друга Богдана али били смо јачи!"

Спортске.нет 14.07.2021
Италијански кошаркаш и члан Атланта Хокса Данило Галинари открио је медијима из своје земље да је меч Италије и Србије гледао са Богданом Богдановићем. Њих двојица су саиграчи у екипи из Џорџије са којом су у изборили финале… »
Жао ми је Богдана, али Италија је боља од Србије: НБА звезда се огласила, гледао је меч заједно са Богдановићем!

Жао ми је Богдана, али Италија је боља од Србије: НБА звезда се огласила, гледао је меч заједно са Богдановићем!

Мондо 14.07.2021
Заједно су се борили за НБА финале, али су били на другим странама током финала квалификационог турнира за Олимпијске игре! Заједно су се борили за НБА финале, али су били на другим странама током финала квалификационог турнира… »

Вести дана »