Povezane vesti

Pešić pričao o preuzimanju reprezentacije: Ne treba mi nikakva promocija, uvek sam tu da pomognem!

Pešić pričao o preuzimanju reprezentacije: Ne treba mi nikakva promocija, uvek sam tu da pomognem!

Hot sport 14.07.2021
Trenutno je na odmoru. Nakon što je košarkaška reprezentacija Srbije poražena od Italije u odlučujućem meču za plasman na OI, sve su glasnije priče o odlasku Igora Kokoškova sa klupe Orlova. Iako ga gotovo sve kolege podržavaju, bilo je i onih… »
Oglasio se Kari Pešić! Ima li šanse da preuzme ''Orlove''?

Oglasio se Kari Pešić! Ima li šanse da preuzme ''Orlove''?

Sportske.net 14.07.2021
Jutrošnja nezvanična informacija da bi Igora Kokoškova posle debakla u kvalifikacijama za Olimpijske igre mogao na klupi reprezentacije Srbije da nasledi legendarni Svetislav Pešić izazvala je veliku pažnju. Sada ljubitelji košarke očekuju i… »
Pešić o preuzimanju Srbije: Uvek sam tu da pomognem

Pešić o preuzimanju Srbije: Uvek sam tu da pomognem

Vesti online 14.07.2021
Proslavljeni stručnjak Svetislav Pešić osvrnuo se na medijske navode koji u njemu vide potencijalnog naslednika Igora Kokoškova. Kokoškov je još uvek aktuelni selektor Srbije, ali to bi moglo da se promeni nakon neuspešnih kvalifikacija za… »
Pešić za SK: Mogu da pomognem Orlovima i srpskoj košarci

Pešić za SK: Mogu da pomognem Orlovima i srpskoj košarci

N1 Info 14.07.2021
Jače od skoro 40 stepeni u hladu, ljubitelje košarke je udarila vest da bi Svetislav Pešić, poslednji zlatni selektor, mogao da preuzme mušku reprezentaciju, koja je nedavno u Beogradu, neslavno završila kvalifikacije za predstojeće Olimpijske… »
Pešić za Nova.rs: Najave da preuzimam reprezentaciju “ispitivanje javnog mnjenja”

Pešić za Nova.rs: Najave da preuzimam reprezentaciju “ispitivanje javnog mnjenja”

Danas 14.07.2021
Napisi da preuzimam klupu reprezentacije Srbije su “ispitivanje javnog mnjenja”, rekao je danas Svetislav Kari Pešić za portal Nova.rs. Tokom dana pojavili su se navodi u nekim beogradskim medijima da bi Svetislav Pešić mogao da nasledi Igora… »

Vesti dana »