Povezane vesti
Vesić: Nastavak radova u Bloku 37 suprotan dogovoru koji smo postigli
Novi magazin 14.07.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da mu je "žao" što je investitor zgrade u novobeogradskom Bloku 37 nastavio radove i dodao da je to "suprotno dogovoru koji su postigli". "Žao mi je što je investitor zgrade u Bloku 37 nastavio… »
Vesić: Žao mi je što su nastavljeni radovi u Bloku 37
Nova 14.07.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da mu je "žao" što je investitor zgrade u novobeogradskom Bloku 37 nastavio radove i dodao da je to "suprotno dogovoru koji su postigli". „Žao mi je što je investitor zgrade u Bloku 37 nastavio… »
Vesti dana »
Tragedija na Filozofskom: VJT utvrđuje da li je počinjeno krivično delo nesavestan rad u službi
Danas pre 2 satajoš 88 povezanih
Rubio očekuje kraj vojne operacije za nekoliko nedelja; G7 zahteva prekid napada na civile u Iranu
RTS pre 33 minutajoš 28 povezanih
"Zelenski je slagao"! Marko Rubio oštro demantovao predsednika Ukrajine: SAD nisu uslovile bezbednosne garancije Kijevu
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Poverenik i medijska udruženja apeluju na izbegavanje senzacionalizma pri izveštavanju o nastradaloj devojci
RTV pre 6 satijoš 26 povezanih
Uživo Satelitski snimci pokazuju: Iran razorio američki avion; Izdate naredbe za evakuaciju FOTO/VIDEO
B92 pre 58 minutajoš 140 povezanih