Povezane vesti
Aca Lukas počinje snimanje serijala o svom životu!
Svet plus 15.07.2021
Pevač Aca Lukas počinje snimanje serijala o svom životu! On je već izazvao niz različitih komentara autobiografskom knjigom... Autobiografska knjiga Ace Lukasa, ''Ovo sam ja'' izazvala je buru na javnoj sceni, ali i u narodu, a ono što će zasigurno… »
Skandali i hapšenja iz knjige stižu na male ekrane: Lukas snima domaću seriju - glumi samog sebe, a Mima njegovog oca!
Mondo 15.07.2021
Pevač Aca Lukas snima seriju "Kafana na Balkanu" koja će biti urađena po njegovoj autobiografskoj knjizi. Pevač Aca Lukas snima seriju "Kafana na Balkanu" koja će biti urađena po njegovoj autobiografskoj knjizi Pevač Aca Lukas igraće u seriji… »
Svi detalji serije o aci Lukasu: Folker glumi sebe, a njegovog oca igra čuveni glumac
Blic 15.07.2021
Na jesen kreće snimanje serije o životu Ace Lukasa "Kafana na Balkanu", koja će se snimati po njegovoj biografskoj knjizi "Ovo sam ja". Glavna uloga pripašće upravo Lukasu, a njegovog oca Vuksana Vuksanovića igraće niko drugi do Mima Karadžić… »
Vesti dana »
Branbić: Saopštićemo važne odluke, na tome ćemo raditi večeras i sutra
Blic pre 59 minutajoš 79 povezanih
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 34 minutajoš 24 povezane
Sudar autobusa kod Umke: Dvoje poginulih, vozač osumnjičen za teško krivično delo
Vreme pre 1 satjoš 77 povezanih
Advokat za Danas: Nije dolazila BIA, poljoprivrednika u Crnoj Bari ispitivali inspektori zbog komentara na Fejsbuku o Vučeviću
Danas pre 34 minutajoš 3 povezane
Mađarska dobila energetske garancije, pa glasala za produženje antiruskih sankcija
Biznis.rs pre 1 satjoš 20 povezanih