Povezane vesti
Stani bre doktore, pitam njih: Predsednik razgovarao sa sestrama u Borči pa dobio i poklon od direktora! Nisam ja za fensi…
Kurir 15.07.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju novoizgrađene Zdravstvene stanice u Borči, opremljene najmodernijim uređajima, gde je razgovarao sa medicinskim radnicima koji će tu biti zaposleni. On je u pratnji… »
"Evo, opet mi je doneo": Vučić u Borči dobio neuobičajeni poklon: "Ne mogu da budem tako moderan kao vi" (foto)
Blic 15.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je obišao zdravstvenu stanicu u Borči, gde je dobio i jedna neuobičajeni poklon - naočare za vid. - Meni je doktor bar tri puta pravio naočare - rekao je Vučić, dodavši "evo, opet mi je doneo", aludirajući na… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 220 povezanih

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 4 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 30 povezanih