Povezane vesti
Vučić: Na televizijski duel samo u drugom krugu predsedničkih izbora
Danas 15.07.2021
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nikad do sad nije desilo da neki predsednik Srbije izlazi na televizijski duel bilo kome, sem u drugom krugu predsedničkih izbora. „Uvek spreman da razgovaram sa svima, na način kao što sam… »
Vučić: Na TV duel samo u drugom krugu predsedničkih izbora
Nova 15.07.2021
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nikad do sad nije desilo da neki predsednik Srbije izlazi na televizijski duel bilo kome, sem u drugom krugu predsedničkih izbora. „Uvek spreman da razgovaram sa svima, na način kao što sam… »
Vučić: TV duel u drugom krugu predsedničkih izbora
Večernje novosti 15.07.2021
Foto: Tanjug - Siguran sam da postoji bezbroj kandidata iz bivšeg režima koji bi mene uništili... Odlazio sam u Skupštinu, odgovarao na sva pitanja. Meni nije do toga da se svađam i prepirem sa njima. Pogotovu da li sam u skladu sa Ustavom pozvao… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane