Povezane vesti
Iako morate hitno po dokumenta, nećete smeti da uđete: Zbog ovog pravila bićete vraćeni sa ulaza u javne institucije
Mondo 15.07.2021
Mnogi građani su se ovih dana neprijatno iznenadili, jer i pored nesnosnih vrućina zbog oblačenja koje nije po propisima nisu smeli da uđu u javne institucije. Mnogi građani su se ovih dana neprijatno iznenadili, jer i pored nesnosnih vrućina zbog… »
Vrućine i pravila oblačenja u javnim institucijama – ima li gledanja kroz prste
RTS 15.07.2021
Pravilo je pravilo i nema gledanje kroz prste. Kako bi izbegli svakodnevna pitanja i molbe građana da samo na kratko uđu u opštinu iako su u papučama ili atlet majci, u jednoj beogradskoj opštini odlučili su da preduzmu nešto jednostavno, ali ipak… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Još jedna tortura nad Srbima na Kim! Oglasila se Srpska lista povodom incidenta: Nepoznate osobe bacile molotovljev koktel ispred porodične kuće Petra Popovića
Alo pre 22 minutajoš 9 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael tvrdi da je Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre, napad IDF na jug Libana
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih