Povezane vesti
Mlečni proizvodi marke "pilos" pod zabranom prodaje: Zabranjen uvoz mleka iz Gradačca
Večernje novosti 16.07.2021
Foto I.Marinković - Na osnovu laboratorijskih analiza utrvrdili smo da kvalitet mleka nije odgovarajući i zabranili uvoz. Oni su ozbiljan izvoznik mleka u Srbiju i ono se nalazi najčešće u velikim trgovinskim lancima, neki dan je bila priča u Lidlu, a ja… »
Nedimović: Zabranjen uvoz mleka i prerađevina bosanskog proizvođača MI 99
Danas 16.07.2021
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je da je od danas zabranjen uvoz mleka i mlečnih prerađevina bosanskog proizvođača „Mlečna industrija – MI 99“ iz Gradačca zbog neodgovarajućeg kvaliteta, odnosno neusklađenosti onoga što piše ne… »
Mleko “Mlečne industrije 99” iz BiH zabranjeno u Srbiji
Vesti online 16.07.2021
Mlekara “Mliječna industrija 99” doo iz Gradačca u Bosni i Hercegovini, dobila je zabranu isporuke mleka i mlečnih proizvoda na tržište Republike Srbije, zbog neodgovarajućeg kvaliteta mleka, saopštilo je danas Minstarstvo poljoprivrede, šumarstva i… »
Nedimović u ponedeljak u Leskovcu sa proizvođačima paradajza
Danas 16.07.2021
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović najavio je da će u ponedeljak u Leskovcu razgovarati sa ratarima iz tog kraja koji su nezadovoljni niskom cenom paradajza i o tome na koji način država može da im pomogne. „Razgovaraćemo o svim temama… »
Nedimović: Zabranjen uvoz mleka mlekare MI99 iz Gradačca u BiH
N1 Info 16.07.2021
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je da je od zabranjen uvoz mleka i mlečnih prerađevina bosanskog proizvođača "Mlečna industrija - MI 99" iz Gradačca zbog neodgovarajućeg kvaliteta, odnosno neusklađenosti onoga što piše ne… »
Zabranjen uvoz proizvoda mlekare iz BiH
Nova 16.07.2021
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je da je od zabranjen uvoz mleka i mlečnih prerađevina bosanskog proizvođača "Mlečna industrija - MI 99" iz Gradačca zbog neodgovarajućeg kvaliteta, odnosno neusklađenosti onoga što piše ne… »
Ovo mleko je zabranjeno u Srbiji! Bosanski proizvođač veliki izvoznik u Srbiju, povučeni svi mlečni proizvodi sa rafova
Mondo 16.07.2021
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da je jutros zabranjen uvoz u Srbiju mleka robne marke "Mliječna industrija 99" doo, u Bosni i Hercegovini, i to zbog neodgovarajućeg kvaliteta. Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je… »
Srbija zabranila uvoz mleka bosanskog proizvođača Mi 99
Nova ekonomija 16.07.2021
Od danas je zabranjen uvoz mleka robne marke "Pilos" i mlečnih prerađevina bosanskog proizvođača "Mlečna industrija MI 99" iz Gradačca zbog neodgovarajućeg kvaliteta, odnosno neusklađenosti onoga što piše ne deklaraciji i samog proizvoda, naveo je… »
Ministar najavio paket podrške za proizvođače paradajza
N1 Info 16.07.2021
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je, gostujući na TV Prva, da će u ponedeljak obići proizvođače paradajza u Leskovcu, kao i da će svim proizvođačima paradajza ponuditi paket podrške za poboljšanje proizvodnje, ali je naglasio da država… »
Nedimović obećao: Problem sa paradajzom biće rešen za par dana!
Večernje novosti 16.07.2021
Foto: I. Mitić Nedimović je, gostujući na TV Prva, rekao da je ove godine uvoz paradajza u Srbiju manji za 2.500 tona nego lani u isto vreme. Govoreći o cenama paradajza, on je istakao da država ne može da određuje njegovu cenu, već je posao države da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Skup "Sretnimo se ponovo": Počeli govori u Orašcu nakon što je kolona automobila stigla iz Kragujevca (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih
Protest u Orašcu: Ruke i značke su im krvave, narod se obavezuje da sve naplati sa kamatom
Beta pre 12 minutajoš 44 povezane
Poljoprivrednici traže da se stopira uvoz proizvoda, Vučić poručuje da su zahtevi nerealni
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 32 povezane
Milić: Evo dokaza da je penzionisani general Simović osuđen na šest meseci zatvora
Vreme pre 4 satijoš 5 povezanih