Повезане вести

Млечни производи марке "пилос" под забраном продаје: Забрањен увоз млека из Градачца

Млечни производи марке "пилос" под забраном продаје: Забрањен увоз млека из Градачца

Вечерње новости 16.07.2021
Фото И.Маринковић - На основу лабораторијских анализа утрврдили смо да квалитет млека није одговарајући и забранили увоз. Они су озбиљан извозник млека у Србију и оно се налази најчешће у великим трговинским ланцима, неки дан је… »
Недимовић: Забрањен увоз млека и прерађевина босанског произвођача МИ 99

Недимовић: Забрањен увоз млека и прерађевина босанског произвођача МИ 99

Данас 16.07.2021
Министар пољопривреде Србије Бранислав Недимовић изјавио је да је од данас забрањен увоз млека и млечних прерађевина босанског произвођача „Млечна индустрија – МИ 99“ из Градачца због неодговарајућег квалитета, односно… »
Млеко “Млечне индустрије 99” из БиХ забрањено у Србији

Млеко “Млечне индустрије 99” из БиХ забрањено у Србији

Вести онлине 16.07.2021
Млекара “Млијечна индустрија 99” доо из Градачца у Босни и Херцеговини, добила је забрану испоруке млека и млечних производа на тржиште Републике Србије, због неодговарајућег квалитета млека, саопштило је данас Минстарство… »
Недимовић у понедељак у Лесковцу са произвођачима парадајза

Недимовић у понедељак у Лесковцу са произвођачима парадајза

Данас 16.07.2021
Министар пољопривреде Србије Бранислав Недимовић најавио је да ће у понедељак у Лесковцу разговарати са ратарима из тог краја који су незадовољни ниском ценом парадајза и о томе на који начин држава може да им помогне… »
Недимовић: Забрањен увоз млека млекаре МИ99 из Градачца у БиХ

Недимовић: Забрањен увоз млека млекаре МИ99 из Градачца у БиХ

Н1 Инфо 16.07.2021
Министар пољопривреде Србије Бранислав Недимовић изјавио је да је од забрањен увоз млека и млечних прерађевина босанског произвођача "Млечна индустрија - МИ 99" из Градачца због неодговарајућег квалитета, односно неусклађености… »
Забрањен увоз производа млекаре из БиХ

Забрањен увоз производа млекаре из БиХ

Нова 16.07.2021
Министар пољопривреде Србије Бранислав Недимовић изјавио је да је од забрањен увоз млека и млечних прерађевина босанског произвођача "Млечна индустрија - МИ 99" из Градачца због неодговарајућег квалитета, односно неусклађености… »
Ово млеко је забрањено у Србији! Босански произвођач велики извозник у Србију, повучени сви млечни производи са рафова

Ово млеко је забрањено у Србији! Босански произвођач велики извозник у Србију, повучени сви млечни производи са рафова

Мондо 16.07.2021
Министар пољопривреде Бранислав Недимовић изјавио је да је јутрос забрањен увоз у Србију млека робне марке "Млијечна индустрија 99" доо, у Босни и Херцеговини, и то због неодговарајућег квалитета. Министар пољопривреде… »
Србија забранила увоз млека босанског произвођача Ми 99

Србија забранила увоз млека босанског произвођача Ми 99

Нова економија 16.07.2021
Од данас је забрањен увоз млека робне марке "Пилос" и млечних прерађевина босанског произвођача "Млечна индустрија МИ 99" из Градачца због неодговарајућег квалитета, односно неусклађености онога што пише не декларацији и самог… »
Министар најавио пакет подршке за произвођаче парадајза

Министар најавио пакет подршке за произвођаче парадајза

Н1 Инфо 16.07.2021
Министар пољопривреде Бранислав Недимовић најавио је, гостујући на ТВ Прва, да ће у понедељак обићи произвођаче парадајза у Лесковцу, као и да ће свим произвођачима парадајза понудити пакет подршке за побољшање производње… »
Недимовић обећао: Проблем са парадајзом биће решен за пар дана!

Недимовић обећао: Проблем са парадајзом биће решен за пар дана!

Вечерње новости 16.07.2021
Фото: И. Митић Недимовић је, гостујући на ТВ Прва, рекао да је ове године увоз парадајза у Србију мањи за 2.500 тона него лани у исто време. Говорећи о ценама парадајза, он је истакао да држава не може да одређује његову цену… »

Вести дана »