Повезане вести
Од кога је крао идеје Грег Попович? Па, од великана српске кошарке!
Спортске.нет 16.07.2021
Легендарни амерички кошаркашки тренер Грег Попович открио је од кога је учио током своје дуге каријере. Можда му ових година и не иде најбоље на плану резултата, како са репрезентацијом САД, тако ни са Сан Антонио Спарсима, али… »
Грег Попович искрено: ‘Крао сам тактику од Жоца и Дуде!’
Хот спорт 16.07.2021
Један од најбољих тренера свих времена – Грег Попович! Селектор репрезентације Сједињених Америчких Држава – Грег Попович раније је говорио да је ‘крао’ одређене ствари од Дуде Ивковића и Жељка Обрадовића. ‘Нисам крао само од… »
Крао сам од Обрадовића и Ивковића, немојте да ме хапсите! Хит изјава Грега Поповича, све је признао! (видео)
Мондо 16.07.2021
Утицај српских тренера у кошарци је огроман, толики да чак и велики Грег Попович "краде" од њих! Утицај српских тренера у кошарци је огроман, толики да чак и велики Грег Попович "краде" од њих! Грег Попович је више пута истицао… »
Грег Попович: Крадем тактику од Жељка и Дуде, ухапсиће ме
Нова 16.07.2021
Грег Попович, легендарни тренер и кошаркашки селектор САД, признао је да примењује методе наших славних тренера. Њега је један новинар подсетио на изјаву да воли да преузима сегменте игре и тактике од Душана Ивковића и Жељка… »
Вести дана »
Трећа годишњица злочина у Малом Орашју и Дубони: Ране које не зарастају и друштво које још тражи одговоре (ВИДЕО)
Инсајдер пре 43 минутајош 81 повезана
Трамп оштро запретио Ирану: Збрисаћемо вас! Иран напао Емирате: Кључна рафинерија погођена дроном! Техеран: "Пуцали смо на амерички разарач"! (видео, фото)
Курир пре 17 минутајош 77 повезаних
Аутомобил се залетео у пешачку зону у Лајпцигу – најмање двоје погинулих, возач ухапшен
РТС пре 43 минутајош 23 повезане
ФСС одао почаст невиним жртвама: Меморијални турнир у Малом Орашју – заједништво и трајно памћење
Дневник пре 3 сатајош 27 повезаних
Одржан други састанак Радне групе за усклађивање Мрдићевих закона
Радио 021 пре 2 сатајош 28 повезаних