Повезане вести
Језив снимак урушавања зграде на Врачару: Зидови пуцају, тло нестаје, диже се само облак прашине
Телеграф 16.07.2021
До урушавања дела зграде дошло јутрос око 11 сати. Данас око 11 часова дошло је до урушавања зграде у Видовданској улици на Врачару. Станари су евакуисани и није било повређених. Како су медији пренели, у згради је било седам… »
Паника на Врачару, урушава се зграда, појавио се снимак: Станари евакуисани, страхују за домове
Телеграф 16.07.2021
Нико није повређен. Станари зграде у Видовданској улици на Црвеном крсту, на општини Врачар, морају да се евакуишу пошто је дошло до урушавања зграде. До померања и дестабилизације је дошло, претпоставља се, због копања на… »
Весић на месту где се урушила зграда на Врачару Неко ће за ово одговарати! (видео)
Ало 16.07.2021
Сада је најбитније да се ови људи, ових шест породица, негде смести и срећа је да нико није настрадао , рекао је заменик градоначелника. Заменик градоначелника Горан Весић стигао је убрзо по инциденту, када се урушила зграда на… »
Урушила се зграда на Врачару, нема повређених
РТВ 16.07.2021
БЕОГРАД - Поводом урушавања дела зграде у Видовданској улици на Врачару данас су по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду Грађевинска инспекција и полиција извршили увиђај и саслушали одговорна лица - извођача… »
ФОТО, ВИДЕО: Срушила се зграда на Врачару, станари у хотелу, кривична пријава против инвеститора
Радио 021 16.07.2021
Због урушавања стамбене зграде у Видовданској улици на Црвеном крсту, на београдској општини Врачар, евакуисани су сви станари. Станари верују да се зграда урушила због радова на градилишту у близини, где се већ око месец дана… »
Нова странка: Врху београдске власти новац пречи од људских домова и живота
Радио сто плус 16.07.2021
Нова странка оценила је данас, поводом урушавања стамбене зграде у Београду, да је врху градске власти “пречи новац и интереси од људских домова и живота”.Та странка је у саопштењу навела да се после урушавања зграде на… »
Урушила се зграда на Врачару, евакуисани станари, нема повређених
РТС 16.07.2021
У Видовданској улици 2 А на Врачару урушила се зграда, потврђено је РТС-у. Сви станари су евакуисани и нико није повређен. Зграда са седам станова и десетак станара у Видовданској улици у Београду урушила се око 11 сати, сазнаје… »
Урушен део зграде на Врачару, нема повређених, станари евакуисани (ВИДЕО)
Данас 16.07.2021
Део стамбене зграде која се налази у Видовданској улици на Црвеном крсту, у београдској општини Врачар, урушио се данас у јутарњим сатима. Том приликом није било повређених, а станари зграде су евакуисани. Према незваничним… »
"Зграда је јутрос попуцала и уздуж и попречно, радници су Рекли да је то нормално": Станари у шоку: "Истрчала је из стана и 5…
Блиц 16.07.2021
Била сам код моје ћерке која живи у стану изнад овог који се урушио. Приметили смо да је јутрос попуцала згада уздуж и попречно - прича за "Блиц" Милена Станковић испред зграде у Видовданској улици на Црвеном крсту, на… »
Ексклузивно! Погледајте тренутак када се урушила зграда на Врачару: Зидови полако пуцали - а онда је све пропало (видео)
Вечерње новости 16.07.2021
Фото: Принтсцреен Све се десило око 12 сати. После несреће на лице места дошли су заменик градоначелника Београда Горан Весић и Дарко Главаш, секретар за ванредне ситуације. Весић је саопштио да ће за станаре урушене зграде бити… »
"Све је било ново, а сада ми је стан: У рупи!" Власници син јавио да је видео на вестима да им се дом урушио
Блиц 16.07.2021
Тај стан сам наследила од моје тетке. У њему би требало да живи мој син, али тренутно није ту. Све је било ново у том стану... Овако за "Блиц" прича Снежана Јањић Лукиновић, власница стана у Видовданској улици на Црвеном крсту… »
Урушила се зграда на Врачару, станари евакуисани, нема повређених
Н1 Инфо 16.07.2021
У урушавању зграде у Видовданској улици на Врачару нема повређених и станари су евакуисани, речено је у Министарству унутрашњих послова. Како је речено из Грађевинске инспекције, екипа је и даље на терену, а „највероватније“… »
"Док сам била на степеништу зграда се урушила; Не могу да верујем да се ово десило, све мислим да сањам, страшно је..."…
Прва 16.07.2021
Због урушавања стамбене зграде у Видовданској улици на Црвеном крсту, на београдској општини Врачар, а сви станари су безбедно евакуисани и нико није повређен. Прва телевизија била је на лицу места и погледајте шта су наше… »
"Све се десило јако брзо, после 15 мин се све срушило": Један од станара одмах позвао инвеститора, он му рекао да "није то…
Блиц 16.07.2021
Све се десило јако брзо, од момента када је комшиница приметила да пуцају зидови, после 15 минута се све срушило. Одмах сам позвао инвеститора, на шта ми је он одговорио "ма није то ништа страшно", а мени као лаику је на самом… »
Станарка за Н1: После урушавања, машина на градилишту и даље радила
Н1 Инфо 16.07.2021
Станарка зграде која се урушила на Црвеном Крсту Зорица Станимировић рекла је за Н1 да је "страшно то што је машина на градилишту поред зграде радила и после урушавања". Према њеним речима, стану који се урушио не живи нико, а… »
Курир на лицу места! Прве слике урушене стамбене зграде на ВРАЧАРУ: Цела зграда се тресла, станари евакуисани
Курир 16.07.2021
Једна стамбена зграда урушила се данас у Видовданској улици број 4 на Врачару, повређених нема, а станари су превентивно евакуисани. 02:27 УРУШИЛА СЕ ЗГРАДА НА ВРАЧАРУ Како су нам рекли на лицу места, станари зграде су… »
Фотографије са врачара: Огромна рупа са остацима зграде - станари евакуисани (фото/видео)
Фото: Д.Миловановић Како смо сазнали у питању је зграда која је подигнута 1939. године. Фото: Д.Миловановић Полиција је на лицу места и врши се увиђај, а станари зграде су евакуисани. Фото: Фото: Д.Миловановић ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ… »
Попуцали зидови у становима урушене зграде: Пукотине на све стране - станари чекају безбедан моменат да изнесу ствари (фото)
Фото: Ш.М. Како смо сазнали у питању је зграда која је подигнута 1939. године. Полиција је на лицу места и врши се увиђај, а станари зграде су евакуисани. У становима зграде чији је део урушен, попуцали су зидови, а пукотине се… »
Инвеститор ће кривично одговарати - Весић на месту урушавања зграде на Врачару: Станарима ће бити обезбеђен смештај…
Фото: д. Миловановић После несреће на лице места дошли су заменик градоначелника Веограда Горан Весић и Дарко Главаш, секретар за ванредне ситуације. Фото: Фото: Д.Миловановић ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ Весић је рекао да је најважније да… »
Драматичне слике испред урушене зграде: Свуда шут, станари очајни, а на лицу места остао је затрпан багер (фото, видео)
Блиц 16.07.2021
Сут, отпаци, крш, цигле и затрпан багер - овако изгледа место у Видовданској улици на Врачару где се данас уружило цело приземље зграде. Станари су евакуисани, а на месту где су се изводили радови, остао је затрпан и багер! Како… »
Урушила се зграда на Врачару: Евакуисани станари
Недељник 16.07.2021
сцреенсхот/гоогле мапс Стамбена зграда у Видовданској улици број 4, у београдској општини Врачар, обрушила се данас, због чега су станари морали да буду превентивно евакуисани. Како медији јављају, повређених нема. Медији… »
Багериста описао тренутак рушења зграде: Док сам копао чуо сам обрушавање и видео пуцање шипова
Курир 16.07.2021
Стамбена зграда урушила се данас на Врачару, у Видовданској улици. Возач багера који је у тренутку урушавања зграде копао темељ, описује како се све догодило: - Док сам копао доле чуо сам обрушавање прво, па сам онда видео… »
Ево столице, ево га фрижидер: Станари урушене зграде на Врачару у шоку: Шта сад можемо да радимо, ништа! (видео)
Курир 16.07.2021
Станари урушене зграде у Видовданској улици број 4 на Врачару добиће, како је најавио замени градоначелника Горан Весић, хотелски смештај. 01:09 ЕВО СТОЛИЦЕ, ЕВО ГА ФРИЖИДЕР: Станари урушене зграде у шоку: Шта сад можемо да… »
Весић ОДМАХ СТИГАО НА МЕСТО УРУШЕНЕ ЗГРАДЕ: Обезбедићемо станарима хотелски смештај! Срећа да нико није настрадао!
Курир 16.07.2021
Једна стамбена зграда урушила се данас у Видовданској улици број 4 на Врачару, повређених нема, а станари су превентивно евакуисани. 01:22 ВЕСИЋ ОДМАХ СТИГАО НА МЕСТО УРУШЕНЕ ЗГРАДЕ: Најбитније је да овим људима сада нађемо… »
ПРВИ СНИМАК УРУШЕНЕ ЗГРАДЕ НА ВРАЧАРУ: Погледајте шта се дешавало у Видовданској (видео)
Курир 16.07.2021
БЕОГРАД - Стамбена зграда на Врачару у Видовданској 4 данас се урушила. Срећом нико није повређен, а станари нису били у срушеним собама. Повређених нема, а станари су превентивно евакуисани. 00:14 ПРВИ СНИМАК УРУШЕНЕ СТАМБЕНЕ… »
Урушила се зграда на Врачару! Отпало цело приземље, станари евакуисани, нема повређених (фото, видео)
Блиц 16.07.2021
Због урушавања стамбене зграде у Видовданској улици на Црвеном крсту, на београдској општини Врачар, у току је евакуација станара. Наиме, како су написали корисници Инстаграма на страници Мој Београд, зграда је почела да се… »
Рекла је, мама, испод мене све крца, Ја бежим! Возач багера једва спасао живу главу, ево шта кажу станари урушене зграде
Мондо 16.07.2021
Услед урушавања приземног дела зграде у Видовданској улици на Врачару, станари су евакуисани, а како сазнајемо, данас се у Београду одиграла права драма. Услед урушавања приземног дела зграде у Видовданској улици на Врачару… »
Прве фотографије са лица места! Погледајте како изгледа урушена зграда на Врачару, суседно градилиште направило проблем?
Мондо 16.07.2021
Станари зграде у Видовданској улици евакуисани су услед урушавања зграде у Београду, на општини Врачар. Станари зграде у Видовданској улици евакуисани су услед урушавања зграде у Београду, на општини Врачар. Фотограф МОНДО… »
Станари из Видовданске: Данима су зидови пуцали
Нова 16.07.2021
Екипа Нова.рс обишла је Видовданску улицу на Врачару, где се данас око поднева урушила стамбена зграда. Станари са којим смо разговарали кажу да су данима опомињали инвеститора да им пуцају зидови и плафони, а да их је он… »
ФОТО: Прве слике из Видовданске након урушавања
Нова 16.07.2021
У Видовданској улици на Црвеном крсту на београдској општини Врачар данас се урушила зграда која се налази на парцели поред актуелног градилишта. Претпоставља се да је за урушавање одговорно градилиште, а екипе спасилаца изашле… »
Вести дана »
Светска банка о Србији: Инфлација би до краја године могла да порасте на 6 одсто, цене енергената диктирају темпо
Недељник пре 3 сатајош 26 повезаних
Трамп: Блокада Ирана се наставља док се не постигне нуклеарни споразум
Политика пре 11 минутајош 57 повезаних
Детаљи споразума Србије и Израела о тајним подацима у сектору одбране
Радио 021 пре 3 сатајош 16 повезаних
Одржан први састанак Радне групе за измену правосудних закона, председавао Вујић
РТВ пре 4 сатијош 22 повезане