Povezane vesti
‘Prestravljena sam!’: Košarkašica neće da ide na Olimpijske igre!
Hot sport 16.07.2021
Veliki peh za reprezentaciju Australije! Ženska košarkaška reprezentacija Australije biće oslabljena za neigranje Liz Kembedž. Reč je o jednoj od najboljih košarkašica na svetu i devojci koja je na prošlim Olimpijskim igrama prosečno beležila više od 23… »
Najveća zvezda australijske reprezentacije odustala od Tokija zbog narušenog mentalnog zdravlja
Mozzart sport 16.07.2021
"U 'balonu' nema porodice, nema prijatelja, nema navijača. Iskreno, to mi je zastrašujuće. Srce me boli što moram da objavim da se povlačim sa Olimpijskih igara, ali mislim da je to najbolje za reprezentaciju i mene samu" Reprezentacija Australije, uz… »
Vesti dana »
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 59 minutajoš 11 povezanih
Nikola Jokić se vratio - u velikom stilu! Izašao na teren posle mesec dana pauze i ispisao istoriju! Bogdanovi Klipersi nisu znali šta ih je snašlo! (video)
Kurir pre 28 minutajoš 13 povezanih
Više od 200 ljudi poginulo u urušavanju rudnika: Tragedija zavila ovu zemlju u crno, preživeli imaju teške povrede, sumnja se da je broj žrtava znatno veći
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Nadal se oglasio zbog pobede Đokovića: "Da nisam povređen, još bih igrao, Novak zaslužuje mnogo poštovanja"
Telegraf pre 49 minutajoš 6 povezanih