Povezane vesti
Slavoljub Đorđević posle Zvezde: Mnogi su nas omalovažavali
Nova 17.07.2021
Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da je ponosan na svoje igrače, nakon što su odigrali nerešeno 0:0 sa Crvenom zvezdom u Beogradu. „Sa Zvezdom može da se igra samo na ovakav način. Jako sam ponosan na moje momke. Mnogi ih… »
Bez golova u meču Zvezde i Vojvodine
Danas 16.07.2021
Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0, u meču prvog kola Super lige Srbije. Zvezda je tako prekinula seriju od 13 uzastopnih pobeda nad Vojvodinom. U drugom kolu Super lige Srbije aktuelni šampioni, ekipa Zvezde… »
Slavoljub Đorđević nakon remija na "marakani": Moje igrače omalovažavaju od prvog dana
Večernje novosti 16.07.2021
FOTO: FK Vojvodina Istakao je Đorđević da je ponosan na igrače u koje su mnogi sumnjali na početku sezone, dodavši da nema šta da im zameri. - Čestitao bih Zvezdi na fer i koretknoj utakmici. Jako sam ponosan na moje momke, oduzeti bod ovakvoj Zvezdi… »
Vesti dana »
Rat u Ormuskom moreuzu, novi iranski vođa ranjen, potvrđeno u Teheranu
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Sledi snažan skok cena Sijarto: Brisel odsekao Evropu od dva izvora, prete nam najveći energetski poremećaji
Blic pre 16 minutajoš 62 povezane
Nakon problema sa instant plaćanjem, Narodna banka Srbije izdala novo saopštenje
Telegraf pre 51 minutajoš 22 povezane
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane