Povezane vesti
Posle Mihe i Dekija, Falčinelija će trenirati novo zvučno ime?
Sportske.net 17.07.2021
Fudbaler Bolonje Dijego Falčineli, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Crvenoj zvezdi, najverovatnije će karijeru nastaviti u Breši, koju od ovog leta trenira Filipo Inzagi. Italijanski napadač ima ugovor sa Bolonjom do narednog leta, pa nije… »
Falćineli dobio poziv koji se ne odbija, želi ga pipo inzagi: Posle Zvezde i mečeva sa Milanom igraće u drugoj ligi!
Mondo 17.07.2021
Italijanski napadač nije ostao u Crvenoj zvezdi, a sva je prilika da će karijeru nastaviti u domovini. Italijanski napadač nije ostao u Crvenoj zvezdi, a sva je prilika da će karijeru nastaviti u domovini. Dijego Falćineli je bio jedan od ključnih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uprava Beogradskog univerziteta danas odgovara Vučiću, zakazan protest u Kragujevcu: „Ako jedan od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz“
Nova pre 22 minutajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 27 minutajoš 33 povezane
Đedović: NIS uputio zahtev SAD, tražimo odlaganje sankcija na minimum 90 dana
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
NIN pre 57 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana