Повезане вести
Љубимац "Делија" завршио каријеру!
Спортске.нет 17.07.2021
Чувени грчки кошаркаш Стратос Перпероглу, који је две сезоне играо и за Црвену звезду, одлучио је да заврши каријеру у непуној 37. години живота, потврдио је на Инстаграму. Троструки освајач Евролиге (2009, 2011. и 2013)… »
Легенда, поезија у покрету – Звезда поздравила Перпероглуа
Нова 17.07.2021
Грчки кошаркаш Стратос Перпероглу објавио је да иде у пензију, а Црвена звезда му је била последњи клуб. Каријеру му је прекинула пандемија коронавируса, Стратос је у међувремену размислио и у петак објавио да се повлачи после… »
Освајао евролиге, играо за великане, па завршио у звезди: Рекао збогом и поручио – Хвала, чак иако сте мало псовали!
Мондо 17.07.2021
Кошаркаш Стратос Перпероглу званично завршио каријеру. Кошаркаш Стратос Перпероглу званично завршио каријеру. Некадашњи кошаркаш Црвене звезде објавио је да је завршио професионалну каријеру. Грк Стратос Перпероглу огласио се… »
Бивши кошаркаш звезде завршава каријеру: Одлази у пензију након три освојене Евролиге!
Хот спорт 17.07.2021
Чувени кошаркаш одлази у пензију. Грчки кошаркаш Стратос Пепероглу најавио је одлазак у у пензију. Он је своју каријеру градио широм Европе играјући за Панатинаикос, Олимпијакос, Анадолу Ефес, Барселону… Последњи клуб за који је… »
Кошаркашка легенда завршила каријеру, Звезда последњи клуб
Нова 17.07.2021
Бивши кошаркаш Црвене звезде Старатос Перпероглу саопштио је да је завршио је играчку каријеру. „Више од годину дана је прошло како сам последњи пут обуо патике као професионалац. Ковид је зауставио моју каријеру на неочекиван… »
Перпероглу завршио каријеру: Преко 20 година сам дао игри коју волим
Вечерње новости 17.07.2021
Фото: Н.Параушић "Више од годину дана је прошло како сам последњи пут обуо патике као професионалац. Ковид је зауставио моју каријеру на неочекиван начин. Преко 20 година сам дао игри коју волим", написао је Перпероглу у свом… »
Лето за пензионисање: И Стратос Перпероглу завршио каријеру
Моззарт спорт 17.07.2021
Још један велики грчки играч ставио тачку. После Василиса Спанулиса, Никоса Зизиса и Јаниса Бурузиса, сада је и Стратос Перпероглу званично завршио каријеру. Довољно да тамошњи медији ово лето назову "Летом за пензионисање"… »
И Стратос се повлачи из кошарке
Н1 Инфо 17.07.2021
Некадашњи кошаркаш Панатинаикоса и Олимпијакоса Стратос Перпероглу завршио је играчку каријеру, а то је објавио баш у суботу. Он ће у српској кошаркашкој јавности остати упамћен по томе што је две сезоне провео у Црвеној звезди… »
Вести дана »
ВИДЕО: Јокић у поразу Денвера против Даласа забележио свој 11. трипл-дабл
Радио 021 пре 17 минутајош 16 повезаних
Русија тврди да је заузела кључни град Покровск на истоку Украјине
Бета пре 37 минутајош 6 повезаних
АМСС: Видљивост смањена због магле, задржавања на граници за теретна возила
Н1 Инфо пре 11 минутајош 6 повезаних
‘Обнова Генералштаба је ствар самопоштовања’, архитекта Ковачевић за ББЦ
Данас пре 6 минутајош 4 повезане