Povezane vesti
Devojka iz Srbije postala hit na internetu zahvaljujući bizarnoj situaciji "Da, da, to sam ja!"
Blic 17.07.2021
Devojka iz Srbije, Tijana S. postala je, ni kriva ni dužna, zvezda društvenih mreža, verovatno ni ne znajući to, a sve to zahvaljujući Francuskinji afroameričkog porekla, koja je uzela njena dokumenta, predstavljajući se kao ona. To možda ne bi bilo… »
Da, da, to sam ja, samo je stara slika: Tijana iz Srbije postala hit na netu nakon što joj je Afrikanka ukrala identitet…
Kurir 17.07.2021
Devojka poreklom iz Srbije Tijana Stojković postala je spletom neverovatnih okolnosti zvezda hit snimka objavljenog na društvenim mrežama zahvaljujući jednoj totalno bizarnoj situaciji! Jedna mlada Afroamerikanka zatečena je u Francuskoj kako koristi… »
Vesti dana »

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom i SAD pojačavaju pritisak
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 35 povezanih

BLOG Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu. Ispred zgrade policija hapsi građane
Nova pre 5 satijoš 33 povezane

Klaksvik neumoljiv kod kuće - Belorusi rutinirani na Farskim Ostrvima
B92 pre 27 minutajoš 25 povezanih

Milojević nije pao na provokacije poljaka: Nema straha! Ovo je Zvezdinih startnih 11, uz sve dileme!
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih