Povezane vesti
Crna Gora je veća članica NATO od drugih država: Novi nož u leđa Srbiji iz Podgorice
Pravda 17.07.2021
Ambasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski izjavio je danas da je Crna Gora odbila zahtev Srbije da oružje koje je dobila kao donaciju Rusije, dopremi morskim putem do luke Bar pa potom vozom do Beograda. Lazanski je za Prvu televiziju rekao da je… »
Lazanski: Crna Gora odbila zahtev Beograda da donirano rusko oružje ide brodom do Bara
Radio sto plus 17.07.2021
Ambasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski izjavio je danas da je Crna Gora odbila zahtev Srbije da oružje koje je dobila kao donaciju Rusije, dopremi morskim putem do luke Bar pa potom vozom do Beograda. Lazanski je za Prvu televiziju rekao da je… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 70 povezanih
"Dragane, sine moj, zašto me ostavi", Darko Lazić i majka Branka celu noć probdeli uz beli kovčeg u kući u Brestaču
Kurir pre 5 minutajoš 34 povezane
Tramp tvrdi da je Iran pred predajom: „Uklonio sam rak koji je pretio svima nama“
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
Opšta havarija u srcu Šumadije, čak tri saobraćajne nesreće: Hitna imala pune ruke posla
Telegraf pre 15 minutajoš 32 povezane