Povezane vesti
Angažovani vojni transportni avioni za gašenje požara
Politika 17.07.2021
Ruska vojska angažovala je svoje teške transportne avione kako bi pomogli u gašenju šumskih požara koji besne u Sibiru, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane. Kako se navodi, avioni su ispustili 370 tona vode na požare u regionu Saka-Jakutija na… »
Ruska vojska avionima i helikopterima pomaže gašenje požara u Sibiru
N1 Info 17.07.2021
Ruska vojska avionima i helikopterima pomaže u gašenju šumskih požara u Sibiru gde su ubacili 370 tona vode u poslednja 24 sata u Jakutiji, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.Teški transportni avioni Il-76 angažovani su nekoliko dana na severoistoku… »
Ruska vojska avionima i helikopterima pomaže gašenje požara u Sibiru
Danas 17.07.2021
Ruska vojska avionima i helikopterima pomaže u gašenju šumskih požara u Sibiru gde su ubacili 370 tona vode u poslednja 24 sata u Jakutiji, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane. Teški transportni avioni Il-76 angažovani su nekoliko dana na… »
Vesti dana »
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 1 satjoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana