Повезане вести

Звезда ТВ се пита где је овде ВАР, па ''пресудила'': ''Оштећени смо за пенал и два бода''

Звезда ТВ се пита где је овде ВАР, па ''пресудила'': ''Оштећени смо за пенал и два бода''

Спортске.нет 18.07.2021
Црвена звезда није започела нову сезону онако како је очекивала. Већ после првог кола је у бодовном заостатку за Партизаном после ремија са Војводином и победе црно-белих над Пролетером, па први пут после четири године актуелни… »
Навијачи Партизана вређали Вучића, клуб се ограђује

Навијачи Партизана вређали Вучића, клуб се ограђује

Нова 18.07.2021
Фудбалски клуб Партизан оградио се од групе навијача који су у суботу вређали председника Србије Александра Вучића. Партизан је у суботу у Новом Саду у првом колу нове сезоне Суперлиге победио екипу Пролетера са 4:0, а навијачи… »
У Звезди се жале: Оштећени смо за пенал и два бода... (видео)

У Звезди се жале: Оштећени смо за пенал и два бода... (видео)

Моззарт спорт 18.07.2021
Делује да Деветак није могао да избегне играње руком. Није успела Црвена звезда да на првенственој премијери освоји цео плен против Војводине. Имали су црвено-бели иницијативу, три колосалне прилике, али је новосадски бедем… »
Јојић: Одиграли смо добру утакмицу!

Јојић: Одиграли смо добру утакмицу!

Вести онлине 18.07.2021
Последњи од четири гола, колико су црно-бели постигли на старту сезоне и после четири године и месец и 27 дана у домаћем првенству престигли „вечитог ривала“ на старту сезоне и заузели прво место на табели, постигао је Милош… »
Јојић и Пантић задовољни игром и победом у првом колу Супер лиге

Јојић и Пантић задовољни игром и победом у првом колу Супер лиге

Спортски журнал 18.07.2021
Фудбалер Партизана Милош Јојић рекао је да је задовољан утакмицом и победом против Пролетера у Новом Саду, на почетку сезоне у Супер лиги Србије. "Одиграли смо добру утакмицу, посебно прво полувреме, док је терен још био… »
Рикардо бриљирао и послао поруку: Дошао сам по титулу

Рикардо бриљирао и послао поруку: Дошао сам по титулу

Нова 18.07.2021
Партизан је у првом колу Суперлиге Србије разбио Пролетер у Новом Саду и победом од 4:0 по први пут после више од четири године избио на прво место на табели. Блистао је повратник у редове Партизана, Рикардо Гомеш који је… »
Рикардо Гомеш изјавом распалио гробаре: Овде сам дошао по титулу, имамо тим за све трофеје! (видео)

Рикардо Гомеш изјавом распалио гробаре: Овде сам дошао по титулу, имамо тим за све трофеје! (видео)

Хот спорт 18.07.2021
Обележио је јучерашњи дуел. Партизан је у првом колу Суперлиге Србије убедљиво савладао екипу Пролетера са 4:0, а меч је дефинитивно обележио повратник у црно-бели дрес Рикардо Гомеш. Нападач Партизана је постигао два гола, а… »
Рикардо распламсао машту Гробара: Партизан има тим за титулу

Рикардо распламсао машту Гробара: Партизан има тим за титулу

Моззарт спорт 18.07.2021
„Морам да искористим Пантићев квалитет“, каже нападач црно-белих. Једна утакмица мења све. Тачније, једно ефикасно полувреме. Прво у Новом Саду показало је да Партизан може да игра брз, директан и ефикасан фудбал. А после четири… »
Ово сам сањао, Партизан има тим за титулу! Рикардо одмах почео да решета - Пантић ће ме наћи, моје је да будем ту!

Ово сам сањао, Партизан има тим за титулу! Рикардо одмах почео да решета - Пантић ће ме наћи, моје је да будем ту!

Мондо 18.07.2021
Нови-стари центарфор Партизана одушевљен повратком у клуб. Одиграо је сјајно у Новом Саду, као и читав тим. Нови-стари центарфор Партизана одушевљен повратком у клуб. Одиграо је сјајно у Новом Саду, као и читав тим. Дуго ће… »
Рикардо дошао да освоји СВЕ!

Рикардо дошао да освоји СВЕ!

Спортске.нет 18.07.2021
Са два брза гола, од којих је други био посебно ефектан, Рикардо Гомеш је на најбољи начин обележио свој повратак у Хумску после две године. Партизан је против Пролетера славио са 4:0, а после меча Рикардо је у разговору за… »
Гробари послали поруку клубу: Храбри руше ударце судбине

Гробари послали поруку клубу: Храбри руше ударце судбине

Нова 18.07.2021
Навијачи Партизана дошли су на утакмицу свог клуба после више од годину дана - није било у Хумској, али нико се није жалио. Партизан је у Новом Саду победио екипу Пролетера са 4:0 у првом колу нове сезоне Суперлиге Србије, а… »
Партизанова киша голова мирише на боље дане: Црно-бели разбили Пролетер за 19 минута, Рикардо је оно што је фалило Станојевићу…

Партизанова киша голова мирише на боље дане: Црно-бели разбили Пролетер за 19 минута, Рикардо је оно што је фалило Станојевићу…

Спортал блиц 17.07.2021
Фудбалери су убедљиво савладали у првом колу Суперлиге Србије - 4:0 (4:0). Тим са Слане баре стара је муштерија "парног ваљка", који је против овог клуба уписао и 11. узастопну победу из исто толико утакмица, а све виђено на… »

Вести дана »