Povezane vesti
Detalji užasa u Varvarinu - pomagala mu, a on joj prerezao vrat: Ćerka zatekla jeziv prizor, našla majku u lokvi krvi!
Mondo 18.07.2021
U tragičnom događaju u Varvarinu, Andrea K. (47) iz Maskara je stradala kada ju je nožem zaklao Aranđel D. (82), pa potom izvršio samoubistvo. U tragičnom događaju u Varvarinu, Andrea K. (47) iz Maskara je stradala kada ju je nožem zaklao Aranđel D… »
Andreu sa prerezanim vratom pronašla ćerka: Jezivi detalji brutalog zločina u Varvarinu: Aranđel (82) ubio ženu (47) koja ga…
Blic 18.07.2021
Aranđel Dačić (82) iz Varvarina u subotu je u popodnevnim časovima, kako se sumnja, prerezao vrat ženi koja ga je pazila - Andrei Kovačević (47), a potom je izvršio samoubistvo. Andrea je iz susednog sela Maskare, u kom je živela sa dve maloletne ćerke… »
"Majka mi je mrtva": Andreu sa prerezanim vratom pronašla ćerka, njenog ubicu policija našla obešenog
Blic 18.07.2021
Čula sam na terasi da neko kuka "jao majko, jao majko", izašla sam odmah, videla devojku i pomislila da je možda u njihovom dvorištu napada kuče - svedoči Kaja Jovanović, prva komšinica Aranđela D. (82) koji je juče izvršio samoubistvo u šupi iza… »
"Majka mi je mrtva!" Andreina ćerka pronašla telo majke kojoj je prerezan vrat (foto/video)
Večernje novosti 17.07.2021
Foto: S.B. - Viknula sam da preskoči ogradu i dođe kod mene, kad ona, majka mi je mrtva! Samo je dete otvorilo vrata i pogledala majku, videla užas, ali Dačića nije nigde bilo! I sve dok milicija nije došla, nije se znalo gde je. Sanitet hitne pomoći… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 56 povezanih
Registrovano 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila u Srbiji na teritoriji šest okruga, Batut izdao preporuke za zaštitu
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 28 povezanih
Fiskalni savet oštro kritikovao rebalans budžeta: Nejasno, netransparentno i neopravdano
Forbes pre 2 satajoš 33 povezane
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 55 povezanih
"Nemoguće je popraviti odnos" Indi novom izjavom izazvala haos nakon svađe sa Editom, drama se nastavlja
Kurir pre 17 minutajoš 24 povezane