Povezane vesti
Detalji užasa u Varvarinu - pomagala mu, a on joj prerezao vrat: Ćerka zatekla jeziv prizor, našla majku u lokvi krvi!
Mondo 18.07.2021
U tragičnom događaju u Varvarinu, Andrea K. (47) iz Maskara je stradala kada ju je nožem zaklao Aranđel D. (82), pa potom izvršio samoubistvo. U tragičnom događaju u Varvarinu, Andrea K. (47) iz Maskara je stradala kada ju je nožem zaklao Aranđel D… »
Andreu sa prerezanim vratom pronašla ćerka: Jezivi detalji brutalog zločina u Varvarinu: Aranđel (82) ubio ženu (47) koja ga…
Blic 18.07.2021
Aranđel Dačić (82) iz Varvarina u subotu je u popodnevnim časovima, kako se sumnja, prerezao vrat ženi koja ga je pazila - Andrei Kovačević (47), a potom je izvršio samoubistvo. Andrea je iz susednog sela Maskare, u kom je živela sa dve maloletne ćerke… »
"Majka mi je mrtva": Andreu sa prerezanim vratom pronašla ćerka, njenog ubicu policija našla obešenog
Blic 18.07.2021
Čula sam na terasi da neko kuka "jao majko, jao majko", izašla sam odmah, videla devojku i pomislila da je možda u njihovom dvorištu napada kuče - svedoči Kaja Jovanović, prva komšinica Aranđela D. (82) koji je juče izvršio samoubistvo u šupi iza… »
"Majka mi je mrtva!" Andreina ćerka pronašla telo majke kojoj je prerezan vrat (foto/video)
Večernje novosti 17.07.2021
Foto: S.B. - Viknula sam da preskoči ogradu i dođe kod mene, kad ona, majka mi je mrtva! Samo je dete otvorilo vrata i pogledala majku, videla užas, ali Dačića nije nigde bilo! I sve dok milicija nije došla, nije se znalo gde je. Sanitet hitne pomoći… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ponovo počela proizvodnja naftnih derivata u rafineriji u Pančevu
Morava info pre 4 minutajoš 32 povezane
"Glasno razmišljamo o skraćivanju časova na 30 minuta!" Dejan Vuk Stanković: "Deca ne mogu da ostanu fokusirana 45 minuta"
Blic pre 40 minutajoš 22 povezane
Sabalenka gazi! Ubedljiv trijumf najbolje na planeti na startu Australijan opena!
Kurir pre 29 minutajoš 27 povezanih
Velika senzacija na Australijan openu: Kvalifikant počistio favorita
Večernje novosti pre 1 satjoš 39 povezanih