Повезане вести
Детаљи ужаса у Варварину - помагала му, а он јој пререзао врат: Ћерка затекла језив призор, нашла мајку у локви крви!
Мондо 18.07.2021
У трагичном догађају у Варварину, Андреа К. (47) из Маскара је страдала када ју је ножем заклао Аранђел Д. (82), па потом извршио самоубиство. У трагичном догађају у Варварину, Андреа К. (47) из Маскара је страдала када ју је… »
Андреу са пререзаним вратом пронашла ћерка: Језиви детаљи бруталог злочина у Варварину: Аранђел (82) убио жену (47) која га…
Блиц 18.07.2021
Аранђел Дачић (82) из Варварина у суботу је у поподневним часовима, како се сумња, пререзао врат жени која га је пазила - Андреи Ковачевић (47), а потом је извршио самоубиство. Андреа је из суседног села Маскаре, у ком је живела… »
"Мајка ми је мртва": Андреу са пререзаним вратом пронашла ћерка, њеног убицу полиција нашла обешеног
Блиц 18.07.2021
Чула сам на тераси да неко кука "јао мајко, јао мајко", изашла сам одмах, видела девојку и помислила да је можда у њиховом дворишту напада куче - сведочи Каја Јовановић, прва комшиница Аранђела Д. (82) који је јуче извршио… »
"Мајка ми је мртва!" Андреина ћерка пронашла тело мајке којој је пререзан врат (фото/видео)
Вечерње новости 17.07.2021
Фото: С.Б. - Викнула сам да прескочи ограду и дође код мене, кад она, мајка ми је мртва! Само је дете отворило врата и погледала мајку, видела ужас, али Дачића није нигде било! И све док милиција није дошла, није се знало где је… »
Вести дана »

Сијарто: Многи ће учинити све да спрече мировни самит у Будимпешти
Политика пре 1 сатјош 31 повезана

Сијарто: Мађарска разматра правне мере против ЕК због забране руског гаса
РТВ пре 30 минутајош 98 повезаних

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 7 сатијош 58 повезаних

Посетили смо родно место генерала Небојше Павковића: Мештани Сењског рудника у сузама, сломила их тужна вест
Телеграф пре 1 сатјош 30 повезаних