Повезане вести

Детаљи ужаса у Варварину - помагала му, а он јој пререзао врат: Ћерка затекла језив призор, нашла мајку у локви крви!

Детаљи ужаса у Варварину - помагала му, а он јој пререзао врат: Ћерка затекла језив призор, нашла мајку у локви крви!

Мондо 18.07.2021
У трагичном догађају у Варварину, Андреа К. (47) из Маскара је страдала када ју је ножем заклао Аранђел Д. (82), па потом извршио самоубиство. У трагичном догађају у Варварину, Андреа К. (47) из Маскара је страдала када ју је… »
Андреу са пререзаним вратом пронашла ћерка: Језиви детаљи бруталог злочина у Варварину: Аранђел (82) убио жену (47) која га…

Андреу са пререзаним вратом пронашла ћерка: Језиви детаљи бруталог злочина у Варварину: Аранђел (82) убио жену (47) која га…

Блиц 18.07.2021
Аранђел Дачић (82) из Варварина у суботу је у поподневним часовима, како се сумња, пререзао врат жени која га је пазила - Андреи Ковачевић (47), а потом је извршио самоубиство. Андреа је из суседног села Маскаре, у ком је живела… »
"Мајка ми је мртва": Андреу са пререзаним вратом пронашла ћерка, њеног убицу полиција нашла обешеног

"Мајка ми је мртва": Андреу са пререзаним вратом пронашла ћерка, њеног убицу полиција нашла обешеног

Блиц 18.07.2021
Чула сам на тераси да неко кука "јао мајко, јао мајко", изашла сам одмах, видела девојку и помислила да је можда у њиховом дворишту напада куче - сведочи Каја Јовановић, прва комшиница Аранђела Д. (82) који је јуче извршио… »
"Мајка ми је мртва!" Андреина ћерка пронашла тело мајке којој је пререзан врат (фото/видео)

"Мајка ми је мртва!" Андреина ћерка пронашла тело мајке којој је пререзан врат (фото/видео)

Вечерње новости 17.07.2021
Фото: С.Б. - Викнула сам да прескочи ограду и дође код мене, кад она, мајка ми је мртва! Само је дете отворило врата и погледала мајку, видела ужас, али Дачића није нигде било! И све док милиција није дошла, није се знало где је… »

Вести дана »