Povezane vesti
Trifunović: Ne očekujem ništa od medjustranačkog dijaloga, nisam naivan da gajim velika očekivanja
Novi magazin 18.07.2021
Član Predsedništva Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović izjavio je da ne očekuje ništa od medjustranačkog dijaloga, jer je očigledno da predsednik države Aleksandar Vučić "još može da proda priču" kako će da "završi" nešto oko Kosova ili nečeg… »
Trifunović: Ne očekujem ništa od međustranačkog dijaloga, bilo bi naivno
N1 Info 18.07.2021
Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da ne očekuje ništa od međustranačkog dijaloga, jer je očigledno da predsednik države Aleksandar Vučić "još može da proda priču" kako će da "završi" nešto oko Kosova ili nečeg… »
Trifunović: Ne očekujem ništa od medjustranačkog dijaloga, nisam naivan da gajim velika očekivanja
Radio sto plus 18.07.2021
Član Predsedništva Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović izjavio je da ne očekuje ništa od medjustranačkog dijaloga, jer je očigledno da predsednik države Aleksandar Vučić “još može da proda priču” kako će da “završi” nešto oko Kosova ili nečeg… »
Trifunović: Ne očekujem ništa od međustranačkog dijaloga
Nova 18.07.2021
Član Predsedništva Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović izjavio je da ne očekuje ništa od međustranačkog dijaloga, jer je očigledno da predsednik države Aleksandar Vučić "još može da proda priču" kako će da "završi" nešto oko Kosova ili nečeg… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 31 minutajoš 29 povezanih
Proglašena vanredna situacija u Čačku! Zabrana konzumiranja vode zbog havarije na Rzavu, evo koliko će da traje
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
U iskakanju tramvaja povređeno 12 odraslih i dvoje dece - među njima troje teže povređenih
N1 Info pre 1 satjoš 131 povezana
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 31 minutajoš 9 povezanih
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 6 minutajoš 26 povezanih