Повезане вести
Министар Вулин позвао Вучића да се опет кандидује за председника Србије: Окупили сте нас једном, окупите нас поново
Курир 18.07.2021
Председник Покрета социјалиста и министар полиције Александар Вулин данас је, на обележавању 13. годишњице странке, позвао Александра Вучића да се поново кандидује на предстојећим изборима за председника земље и поручио да… »
Вулин: Вучићу, кандидуј се. Вучић: Вулине, изброј до 10
Нова 18.07.2021
Покрет социјалиста обележава данас 13 година постојања. На скупу који је одржан у хали Шумице председник Покрета Социјалиста Александар Вулин позвао је председника Србије Александра Вучића да се поново кандидује на изборима… »
Вулин позвао Вучића да се кандидује за председника: Нико не може да води Србију као ви, не одустајте! (видео)
Вечерње новости 18.07.2021
Фото: Д.Миловановић - Кандидујте се председниче, нико не може да води Србију као ви, другима не верујемо. Нема времена да ту улогу преузме неко други. Не одустајте. Знам да сте повређени, знам да су вас повредили они које сте… »
Вести дана »
Огласило се Јавно тужилаштво за организовани криминал: Ево шта се ставља на терет осумњиченом министру
Нова пре 16 минутајош 32 повезане
Какву корист Руси имају од НИС-а? Анализа експерта: Оволико тачно у имовини Газпрома чини Нафтна индустрија Србије
Курир пре 3 сатајош 31 повезана
Вучић: Очекујемо скоро потписивање краткорочног уговора за гас са Русијом
НИН пре 12 минутајош 21 повезана
Давидовац пред Барселону: Они су искусна екипа, али ми смо у добром ритму...
Курир пре 1 сатјош 36 повезаних
Огласио се дечко Јоване Јеремић: Након што се сазнало да је у вези са водитељком, Тигар поделио снимак из спа центра: "Опуштање"
Блиц пре 7 минутајош 26 повезаних