Повезане вести
Гордан Кичић: Награда публике највредније признање
Нова 18.07.2021
Хвала вам много, велико ми је задовољство што сам добио баш ову награду, јер је она мени највреднија. Када правимо филмове, правимо их за себе са потребом да испричамо неке приче које нама значе, али и са потребом и интенцијом… »
У Сопоту награда за режију Голубовићу, награда публике Кичићу
Н1 Инфо 18.07.2021
Софест завршен је синоћ доделом награда 49. издања тог Филмског фестивала. Награда Гран при фестивала филму Ајвар, за „мелодрамски интонирану причу, написану и реализовану ван стереотипа, која нам на свеж и оригиналан начин… »
Софест: Гран при филму „Ајвар“, публика наградила „Реалну причу“
Нова 18.07.2021
Свечаном доделом награда завршен је синоћ 49. Филмски фестивал у Сопоту. Одлуком жирија такмичарског програма у саставу сценариста Јован Марковић (председник), редитељ Слободан Скерлић и продуцент Милан Никодијевић, Гран при је… »
Филму "Ајвар" Гран при фестивала у Сопоту
Блиц 18.07.2021
Филмски фестивал у Сопоту завршен је у суботу увече проглашењем Гран прија за филм „Ајвар“ и награда за најбољу режију Срдану Голубовићу за „Оца“, за најбољу женску улогу Михаели Стаменковић, а мушку Филипу Ђурићу. Жири… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 42 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана