Povezane vesti
Bile smo jedine ribe, zbog nje su me sabotirali! Zorica otkrila zbog koje pevačice su morali da je sklone!
Mondo 18.07.2021
Zorica Marković progovorila o današnjim pevačima, pa okrila zbog koje pevačice su je stavljali u drugi plan. Zorica Marković progovorila o današnjim pevačima, pa okrila zbog koje pevačice su je stavljali u drugi plan. Zorica Marković ispričala… »
Danas ili šmrču ili avioni, kamioni, šuplje priče! Zorica Marković otkrila zbog koje pevačice su joj sabotirali karijeru…
Kurir 18.07.2021
Pevačica Zorica Marković otvorila je dušu u životnoj priči za Kurir, gde je otkrila neverovatne detalje iz svog života i karijere. Kako je ispričala, iako je imala velike hitove zbog jedne pevačice su joj sabotirali karijeru. "Ja sam sama sebe… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
N1 Info pre 8 satijoš 10 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih
"Razvijaju se sekundarne komplikacije" Borba za živote povređenih u Novom Sadu i dalje traje: Konstano su pod nadzorom lekara
Kurir pre 7 satijoš 18 povezanih