Povezane vesti
Bile smo jedine ribe, zbog nje su me sabotirali! Zorica otkrila zbog koje pevačice su morali da je sklone!
Mondo 18.07.2021
Zorica Marković progovorila o današnjim pevačima, pa okrila zbog koje pevačice su je stavljali u drugi plan. Zorica Marković progovorila o današnjim pevačima, pa okrila zbog koje pevačice su je stavljali u drugi plan. Zorica Marković ispričala… »
Danas ili šmrču ili avioni, kamioni, šuplje priče! Zorica Marković otkrila zbog koje pevačice su joj sabotirali karijeru…
Kurir 18.07.2021
Pevačica Zorica Marković otvorila je dušu u životnoj priči za Kurir, gde je otkrila neverovatne detalje iz svog života i karijere. Kako je ispričala, iako je imala velike hitove zbog jedne pevačice su joj sabotirali karijeru. "Ja sam sama sebe… »
Vesti dana »

uživo PROTEST STUDENATA U BLOKADI Zapaljen traktor kod Pionirskog parka, letele kamenice ka Pionirskom parku
Euronews pre 28 minutajoš 93 povezane

UŽIVO Protest u Beogradu: Najveći skup do sada, Žandarmerija na ulicama, građani se razilaze
Radio 021 pre 11 minutajoš 130 povezanih

UŽIVO Studentski protest zvanično je završen: Žandarmerija krenula ka Skupštini (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Više incidenata u Beogradu, građani odmah da prestanu da napadaju policiju
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih