Povezane vesti
Zadrugarke zaratile i to zbog para: "To što je uradila, neka joj ide na čast"
Blic 18.07.2021
Sanja Stanković i Jovana Ljubisavljević zaratile su po izlasku iz rijalitija "Zadruga". Jovana Ljubisavljević prethodne večeri bila je gost u emisiji "Zadruga narod pita" gde je spomenula i starletu Sanju Stanković. Voditelj Darko Tanasijević je… »
"Stavljaju me na stub srama, a posle vide moju tužnu priču": Karić i misica otkrili sa čime se susreću posle Zadruge
Blic 17.07.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić se ne odvajaju nakon rijalitija,, a sada su sumirali utiske iz "Zadruge". - Do kakvog zaključka ste došli? Jeste li čitali komentare? - pitao je voditelj. - Ja to ne čitam. Ljudi daju sebi za pravo da svašta pišu… »
Vesti dana »
Ponoš: Vučić prema Mađaru kao prema Piculi, to nije dobro za dobrosusedske odnose
Beta pre 11 minutajoš 25 povezanih
Viktor Orban se oglasio dan posle poraza: Decenijama verno služimo mađarskom narodu, nastavićemo to da činimo i u narednim godinama
Kurir pre 46 minutajoš 41 povezana
Od crvenog kartona do gola za pobedu, Espi prošao put od tragičara do heroja Levantea, Hetafeu malo dva odbranjena penala "Branda" Sorije
Sportske.net pre 21 minutajoš 57 povezanih
Putevi Srbije: Spremno dočekujemo pojačan intenzitet saobraćaja nakon uskršnjih praznika
RTV pre 6 satijoš 23 povezane