Povezane vesti
Pevačica dobila roleks od: 8.000 € kao bakšiš! Odmah se pohvalila muškim satom: "Nisam ga ukrala, nije me blam!"
Blic 18.07.2021
Bivša zadrugarka i pevačica Višnja Petrović pohvalila se muškim "roleksom" koji je dobila na nastupu kao bakšiš. Tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 3" Višnja se predstavila kao glumica, međutim, tada je javnost primetila njen talenat za… »
Da li sam Ja "roleks" zaradila? Ne znam šta je blam! Srpska pevačica dobila sat od 8.000 € kao bakšiš - nisam ga ukrala!
Mondo 18.07.2021
Pevačica se pohvalila skupocenim satom koji je dobila na nastupu. Pevačica se pohvalila skupocenim satom koji je dobila na nastupu. Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Višnja Petrović pohvalila se na Instagramu da je dobila skupoceni muški sat… »
Vesti dana »
Sneg na planinama i u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 2 satajoš 42 povezane
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 8 satijoš 10 povezanih
Dr Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTS pre 5 satijoš 18 povezanih
Miloša Teodosića još boli, a Zvezdina utakmica samo što nije: Doneta odluka o njegovom nastupu u Francuskoj
Mondo pre 4 satijoš 16 povezanih