Povezane vesti
"Još imam traume iz Zadruge, unervozim: Se!" Sloba neće da čuje za rijaliti, a evo šta kaže o pobedi majke Kije Kockar
Blic 18.07.2021
Pevač Sloba Radanović nakon izlaska iz prve sezone "Zadruge" započeo je novi život, a sada se dotakao rijalitija u kojem je ove godine pobedu odnela njegova bivša tašta Nadica Zeljković. On je priznao da i dan danas ima traume iz rijalitija. "Znam sve… »
Imam traume od Zadruge! Bivši učesnik kaže da i danas ima posledice od rijalitija - unervozim se kad pričaju o tome!
Mondo 18.07.2021
Sloba Radanović ističe da ne voli da se vraća na svoje učešće u Zadruzi. Sloba Radanović ističe da ne voli da se vraća na svoje učešće u Zadruzi. Sloba Radanović bio je učesnik prve sezone Zadruge u kojoj je javno prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu… »
Vesti dana »

Evo zašto bismo svi voleli da smo sad na Kopaoniku: Samo jedan dan ćemo "moći da dišemo"
Telegraf pre 12 minutajoš 46 povezanih

Rampa za Zelenskog? Si-En-En tvrdi: Sastanci sa njim mogući tek nakon susreta Putina i Trampa
Večernje novosti pre 1 satjoš 46 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 14 povezanih

Protesti u Tel Avivu protiv rata u Gazi, demonstranti traže oslobađanje talaca i kraj sukoba
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih