Povezane vesti
Ne smatram da sam na dnu, uvek može gore: Mirka o trudnoći i nepoznatim detaljima iz života
Mondo 18.07.2021
Lepa Mirka Vasiljević i njen partner, fudbaler Vujadin Savić, uskoro će postati roditelji četvrti put. Lepa Mirka Vasiljević i njen partner, fudbaler Vujadin Savić, uskoro će postati roditelji četvrti put. Mnogi komentarišu da glumica Mirka Vasiljević… »
"Kod nas nije vest što sam trudna": Mirka otkrila kako se bori sa nedaćama i priznala da je stalno pitaju: "Kad će sledeće?"…
Blic 18.07.2021
Glumica Mirka Vasiljević ne krije uzbuđenje zbog četvrte trudnoće, a mnogi komentarišu da blista tokom blagoslovenog stanja. "Kod nas to nije neka vest, kod nas je: "Kad će sledeće?". Ja sam duže vreme želela da imam veliku porodicu", rekla je Mirka kroz… »
Vesti dana »

Fotografija o kojoj priča svet: Otkriva sve o sastanku Putina, Kima i njegove sestre - "bratska dužnost" koja "nikada neće biti zaboravljena"
Večernje novosti pre 16 minutajoš 33 povezane

Pogledajte kretanje nevremena u Srbiji iz sata u sat: Najjači pljuskovi očekuju se večeras (Mapa)
Mondo pre 21 minutajoš 36 povezanih

Kina prvi put predstavila nuklearnu trijadu! Tramp pobesneo zbog prizora sa parade iz Pekinga: Si se pojavio uz Putina i Kima, prisustvovao i Vučić (foto, video)
Blic pre 21 minutajoš 83 povezane

Turski košarkaš na srpskom jeziku najavio derbi protiv Srbije! Misteriozan odgovor na pitanje o Jokiću, priželjkuje finale protiv Orlova
Kurir pre 36 minutajoš 32 povezane