Povezane vesti
Sestrina deca su užasno nevaspitana: Došli su u goste, ispraznili frižider, a zbog moje reakcije ona je ljuta!
Mondo 18.07.2021
Devojka se požalila na sestrinu decu za koju kaže da su nevaspitana, pa zatražila savet – da li sam pogrešila što sam ovo uradila? Devojka se požalila na sestrinu decu za koju kaže da su nevaspitana, pa zatražila savet – da li sam pogrešila… »
Sestrina deca su mnogo nevaspitana, nemaju manire: Došli su u goste, opustošili frižider, pobesnela sam i sada smo u svađi…
Kurir 18.07.2021
Na Reditu se povela zanimljiva polemika na temu porodičnih odnosa. Jedna devojka je ispričala svoju priču i svoj problem koji ima sa sestrom i njenom decom. - Moja kuća je mesto gde se održava većina porodičnih okupljanja. Nasledila sam roditeljsku… »
Vesti dana »

Protesti u više od 30 gradova: "PO spas za sve nas" u Požarevcu, blokirana dva mosta u Beogradu (BLOG)
Novi magazin pre 16 minutajoš 19 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 6 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih

Odbor za ljudska prava nije zasedao četiri godine: Danas usvojio tri izveštaja Zaštitnika građana
Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice, blokada mostova u Beogradu, raskrsnica u Novom Sadu
RTV pre 40 minutajoš 36 povezanih