Povezane vesti
Sestrina deca su užasno nevaspitana: Došli su u goste, ispraznili frižider, a zbog moje reakcije ona je ljuta!
Mondo 18.07.2021
Devojka se požalila na sestrinu decu za koju kaže da su nevaspitana, pa zatražila savet – da li sam pogrešila što sam ovo uradila? Devojka se požalila na sestrinu decu za koju kaže da su nevaspitana, pa zatražila savet – da li sam pogrešila što sam ovo… »
Sestrina deca su mnogo nevaspitana, nemaju manire: Došli su u goste, opustošili frižider, pobesnela sam i sada smo u svađi…
Kurir 18.07.2021
Na Reditu se povela zanimljiva polemika na temu porodičnih odnosa. Jedna devojka je ispričala svoju priču i svoj problem koji ima sa sestrom i njenom decom. - Moja kuća je mesto gde se održava većina porodičnih okupljanja. Nasledila sam roditeljsku kuću… »
Vesti dana »
Tek stiže pogoršanje: Evo gde će padati kiša do podneva, a gde se očekuju pljuskovi sa grmljavinom posle podne
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Objavljene nove cene goriva: Koliko će narednih 7 dana koštati benzin i dizel?
Euronews pre 16 minutajoš 26 povezanih
Studentski plan za poljoprivredu: Borba protiv uvozničkih lobija i opstanak mladih na selu
Ozon press pre 2 satajoš 16 povezanih
Paunović: Tadić može da bude simbol ozdravljenja reprezentacije, i dalje verujem u bolje vreme
RTS pre 16 minutajoš 69 povezanih
Vučić: Vreme je da snažnije razvijamo veze sa Karpatskim regionom i Poljskom
RTS pre 15 minutajoš 24 povezane