Povezane vesti
Sestrina deca su užasno nevaspitana: Došli su u goste, ispraznili frižider, a zbog moje reakcije ona je ljuta!
Mondo 18.07.2021
Devojka se požalila na sestrinu decu za koju kaže da su nevaspitana, pa zatražila savet – da li sam pogrešila što sam ovo uradila? Devojka se požalila na sestrinu decu za koju kaže da su nevaspitana, pa zatražila savet – da li sam pogrešila što sam ovo… »
Sestrina deca su mnogo nevaspitana, nemaju manire: Došli su u goste, opustošili frižider, pobesnela sam i sada smo u svađi…
Kurir 18.07.2021
Na Reditu se povela zanimljiva polemika na temu porodičnih odnosa. Jedna devojka je ispričala svoju priču i svoj problem koji ima sa sestrom i njenom decom. - Moja kuća je mesto gde se održava većina porodičnih okupljanja. Nasledila sam roditeljsku kuću… »
Vesti dana »

Spremite se za pravi letnji udar – temperature do 40 stepeni
Glas juga pre 58 minutajoš 27 povezanih

Evropski lideri pozivaju na veći 'pritisak' na Rusiju dok Zelenski odbacuje razmenu teritorija
Slobodna Evropa pre 58 minutajoš 27 povezanih

Dodik: Srpska na raskršću, ili distanciranje od Sarajeva ili prestanak postojanja
RTV pre 48 minutajoš 6 povezanih

"S pola snage, a bolje nego u NBA": Pogledajte šou-tajm Nikole Jokića u dresu Srbije
Mondo pre 3 satajoš 9 povezanih