Povezane vesti
Pijan je došao kod moje sestre u stan! Milica otkrila da li su Bora i Mirela bili intimni: Možda je hteo da mi napakosti
Mondo 18.07.2021
Milica Kemer progovodila o odnosu njenog bivšeg i njene rođene sestre. Milica Kemer progovodila o odnosu njenog bivšeg i njene rođene sestre. Milica Kamez osvojila je drugo mesto u četvrtoj sezoni rijaliti programa Zadruga, kao i montažnu kuću na… »
"Bora je pijan otišao kod moje sestre i tamo: Spavao!" Milica stavila tačku na vezu sa Santanom, a evo šta kaže o kući
Blic 18.07.2021
Milica Kemez izašla je iz rijalitija "Zadruga" kao drugoplasirana, a po završetku rijalitija dobila je kuću. "Volela bih da živim negde malo van gradan, na 15 minuta, sad to tražimo i nadam se da ćemo naći. Dobila sam vaučer za kuću kao što svi… »
Vesti dana »

Parlament Republike Srpske doneo odluku o pokretanju procedure donošenja novog Ustava RS
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Tramp vezuje ruke i Putinu: I zelenskom?! Kako bi mogao da izgleda prekid vatre u Ukrajini: 4 faze, jedna će posebno zaboleti i Moskvu i Kijev
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Rumunska desnica predstavila dva nova kandidata za predsedničke izbore, posle isključenja Kalina Đorđeskua
Danas pre 6 satijoš 1 povezana