Повезане вести

Ошамарила сам човека из публике на наступу! Маја Маријана о непријатним ситуацијама, открила шта је доживела!

Ошамарила сам човека из публике на наступу! Маја Маријана о непријатним ситуацијама, открила шта је доживела!

Курир 18.07.2021
Певачица Маја Маријана овонедељни је гост у емсији "Сценирање" на Курир телевизији. Маја се после дуже паузе појавила у јавности и открила детаље из своје каријере и живота. Она је на самом почетку открила како је дошло до… »
Певачица због скандалозног насиља прошла пакао! Сад је упутила снажну поруку женама: Знам зашто ћуте, овде је насилник жртва!…

Певачица због скандалозног насиља прошла пакао! Сад је упутила снажну поруку женама: Знам зашто ћуте, овде је насилник жртва!…

Курир 18.07.2021
Популарна певачица Маријана Радовановић, познатија као Маја Маријана била је гост у емисији "Сценирање" где је говорила о свом детињству, првој љубави и животу. Рођена Београђанка и мајка двоје деце 90-их је жарила и палила… »
Маја Маријана направила сачекушу бившем! Открила да је вара, спријатељила се са његовом љубавницом па му заједно направиле…

Маја Маријана направила сачекушу бившем! Открила да је вара, спријатељила се са његовом љубавницом па му заједно направиле…

Курир 18.07.2021
Маријана Радовановић, познатија као певачица Маја Маријана детаље свог бурног живота и богате каријере открила је у емисји "Сценирање", а посебно је интригантан био њен љубавни живот. Тако нам је у "Сценирању" испричала… »
Наместила сачекушу бившем! Српска певачица сазнала да ју је варао, па му са љубавницом приредила пакао!

Наместила сачекушу бившем! Српска певачица сазнала да ју је варао, па му са љубавницом приредила пакао!

Мондо 18.07.2021
Маја Маријана испричала како се осветила бившем дечку. Маја Маријана испричала како се осветила бившем дечку. Маријана Радовановић познатија као Маја Маријана гостовала је у емисији "Сценирање", где је открила како је доменутог… »

Вести дана »