Повезане вести

Хамилтон је крив за све, легенда Формуле 1 неће ни име да му спомене: Осећам се као идиот што поштујем правила!

Хамилтон је крив за све, легенда Формуле 1 неће ни име да му спомене: Осећам се као идиот што поштујем правила!

Мондо 19.07.2021
Наставља се прича о удесу на ВН Велике Британије, а сада се о свему огласио и Фернандо Алонсо. Наставља се прича о удесу на ВН Велике Британије, а сада се о свему огласио и Фернандо Алонсо Свет Формуле 1 остао је шокиран у… »
Ферштапен бесан на хамилтона: Британац се није обазирао на коментаре!

Ферштапен бесан на хамилтона: Британац се није обазирао на коментаре!

Хот спорт 19.07.2021
Упркос казни од десет секунди Хамилтон успео да слави на „својој“ стази. На трци Формуле 1 вожене јуче у Великој Британији већ у првом кругу дошло је до сабраћајне несреће у којој су учествовали Луис Хамилтон и Макс Ферштапен… »
Милионер кога сви знају чистио смеће бахатих људи, снимили га кришом и тренутно је један од најомиљенијих ликова на…

Милионер кога сви знају чистио смеће бахатих људи, снимили га кришом и тренутно је један од најомиљенијих ликова на…

Спортал блиц 19.07.2021
Немачки возач нема проблем са егом, показао је то на чувеном Силверстону. није завршио ВН Велике Британије, пред крај трке је морао да одустане, али је потом избио у први план. Четвороструки светски шампион је са још неколицином… »
Болид му је потпуно уништен после судара са Хамилтоном: Макс објавио прву фотографију из болнице! (фото)

Болид му је потпуно уништен после судара са Хамилтоном: Макс објавио прву фотографију из болнице! (фото)

Мондо 19.07.2021
Погледајте како изгледа Макс Ферстапен након језивог судара са Луисом Хамилтоном. Погледајте како изгледа Макс Ферстапен након језивог судара са Луисом Хамилтоном. Холандски возач Макс Ферстапен завршио је у недељу у болници… »
Хамилтон свалио кривицу на Ферстапена: Није оставио простора

Хамилтон свалио кривицу на Ферстапена: Није оставио простора

Нова 19.07.2021
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон каже да је срећан због победе и трци Формуле 1 за Велику награду Велике Британије, али и да то не би могао да уради без помоћи Валтерија Ботаса и екипе. „Ово је била физички тако тешка трка. Имамо… »
Макс Ферстапен: Огорчен сам, Хамилтон слави победу док ја лежим у болници! (фото)

Макс Ферстапен: Огорчен сам, Хамилтон слави победу док ја лежим у болници! (фото)

Вечерње новости 18.07.2021
Фото: АП Трка је одмах прекинута, а Хамилтон је кажњен са 10 секунди, али је и упркос њој победио. - Драго ми је да сам у реду. Веома сам разочаран што сам овако избачен из трке. Казна која је изречена нам не помаже и није… »
Ни казна од десет секунди га није пореметила: Луис Хамилтон избацио Ферштапена из трке па победио на Силверстону

Ни казна од десет секунди га није пореметила: Луис Хамилтон избацио Ферштапена из трке па победио на Силверстону

Спортал блиц 18.07.2021
Луис Хамилтон победник је данашње трке Формуле 1 за Велику награду Велике Британије, након што је лидер Макс Ферштапен после првог круга, након судара са Хамилтоном. Лидер шампионата је кренуо са пол позиције, али је дошло до… »

Вести дана »