Povezane vesti
Budite oprezni koliko tolerišete, osetila sam to! Tara nakon priča o raskidu sa Ša ponovo sve zaintrigirala porukom! (foto)
Kurir 19.07.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša juče su se oglasili iz Makedonije, a već danas svi bruje o njihovom raskidu. Naime, oni su se otpratili na Instagramu, a Simova je izbrisala i sve zajedničke fotografije, te je i zaintrigirala javnost porukama koje je kačila… »
"Žao mi je što sam dopustila da mi duša ostane kod tebe ": Tara se potresnom porukom oprostila od Ša nakon raskida - njene…
Blic 19.07.2021
Kako "Blic" saznaje Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su raskinuli. Nakon što su zajedno otišli u Skoplje i pošto je reper upoznao njenog oca, ljubav je puka, a sada se Simova potresnom porukom obratila pratiocima i svi misle da su ove reči upućene Nenadu. -… »
Raskinuli Tara i Ša? Simova OBRISALA sve zajedničke fotografije!
Svet & Skandal 19.07.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša otputovali su u Skoplje kako bi reper upoznao njenog oca Gorana Simova. Ipak, izgleda da je nešto krenulo po zlu. Naime, Tara je sa Instagrama obrisala sve zajedničke fotografije, a potom je objavila stori koji je dodatno… »
Raskinuli Tara Simov i Ša?! Reper otišao u Skoplje da upozna njenog oca, ona obrisala sve zajedničke slike i poslala šok…
Kurir 19.07.2021
Reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov otputovali su u Skoplje, a našli su se i sa njenim ocem Goranom. Sve je, sudeći po objevama na društvenim mrežama bilo dobro, ali deluje da je došlo do problema. Naime, Tara je ranije objavila na storiju njihove… »
Ša upoznao tarinog oca gorana! Simova mislila da će je se odreči, a sada je zabeležila porodični trenutak i odmah sve objavila…
Blic 18.07.2021
Reper Nenad Aleksić Ša trenutno je u Makedoniji sa devojkom Tarom Simov,a našli su se i sa njenim ocem Goranom. Naime, Simova je na Instagramu podelila fotografiju sa ocem i mlađim bratom, a potom je i Ša podelio sa istog mesta fotografiju na kojoj je sa… »
Vesti dana »
Obradović: „Sad smo na liniji, svaka utakmica je odlučujuća“
Serbian News Media pre 44 minutajoš 50 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih
Uskršnji vikend donosi mraz, kišu i sneg: RHMZ objavio kada se očekuje zahlađenje u Srbiji
NIN pre 4 satijoš 35 povezanih