Повезане вести
Будите опрезни колико толеришете, осетила сам то! Тара након прича о раскиду са Ша поново све заинтригирала поруком! (фото)
Курир 19.07.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша јуче су се огласили из Македоније, а већ данас сви брује о њиховом раскиду. Наиме, они су се отпратили на Инстаграму, а Симова је избрисала и све заједничке фотографије, те је и заинтригирала… »
"Жао ми је што сам допустила да ми душа остане код тебе ": Тара се потресном поруком опростила од Ша након раскида - њене…
Блиц 19.07.2021
Како "Блиц" сазнаје Тара Симов и Ненад Алексић Ша су раскинули. Након што су заједно отишли у Скопље и пошто је репер упознао њеног оца, љубав је пука, а сада се Симова потресном поруком обратила пратиоцима и сви мисле да су… »
Раскинули Тара и Ша? Симова ОБРИСАЛА све заједничке фотографије!
Свет & Скандал 19.07.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша отпутовали су у Скопље како би репер упознао њеног оца Горана Симова. Ипак, изгледа да је нешто кренуло по злу. Наиме, Тара је са Инстаграма обрисала све заједничке фотографије, а потом је објавила… »
Раскинули Тара Симов и Ша?! Репер отишао у Скопље да упозна њеног оца, она обрисала све заједничке слике и послала шок…
Курир 19.07.2021
Репер Ненад Алексић Ша и Тара Симов отпутовали су у Скопље, а нашли су се и са њеним оцем Гораном. Све је, судећи по објевама на друштвеним мрежама било добро, али делује да је дошло до проблема. Наиме, Тара је раније објавила… »
Ша упознао тариног оца горана! Симова мислила да ће је се одречи, а сада је забележила породични тренутак и одмах све објавила…
Блиц 18.07.2021
Репер Ненад Алексић Ша тренутно је у Македонији са девојком Таром Симов,а нашли су се и са њеним оцем Гораном. Наиме, Симова је на Инстаграму поделила фотографију са оцем и млађим братом, а потом је и Ша поделио са истог места… »
Вести дана »
Маск позвао на укидање Европске уније након казне за његову друштвену мрежу КС
Политика пре 9 минутајош 3 повезане
(Фото, видео) Ево како је аутомобил завршио на крову куће код Ћуприје! Испливао снимак возила које као да је пало с неба: Власник седео на каучу у тренутку удара
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Крвави рат кланова: Алибег побегао у последњем тренутку! Навијач (30) изрешетан са 8 метака на Новом Београду
Телеграф пре 34 минутајош 6 повезаних
Пали шкаљарци у Београду! Били на Интерполовој потерници, ухапшени у великој акцији полиције
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана