Povezane vesti
Ona nema gde, znam celu istinu: Zorica Marković otkrila da li se čula s Milicom Kemez zbog koje je plakala Srbija!
Mondo 19.07.2021
Zorica Marković je prva ponudila pomoć Milici Kemez, koja ju je, kao i mnoge, rasplakala svojom pričom. Zorica Marković je prva ponudila pomoć Milici Kemez, koja ju je, kao i mnoge, rasplakala svojom pričom. Nakon priče Milice Kemez koja je rasplakala… »
Ono što sam obećala biće ispunjeno! Zorica Marković prolila suze zbog Milice Kemez, a sada otkrila da li su se čule!
Kurir 19.07.2021
Zorica Marković bila je spremna da obezbedi krov nad glavom Milici Kemez, te je istakla da bi sve dala za nju. Sada je otkrila da se čula sa bivšom zadrugarkom i otkrila da će ispuniiti svoje obećanje i pomoći Milici. - Čula sam se sa Milicom juče, ja… »
Vesti dana »
Cena nafte "eksplodirala": Barel prešao 100 dolara, tržište pod pritiskom, ugrožene ključne tačke
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Danas promenljivo oblačno,popodne stiže razvedravanje i prestanak padavina,temperatura do 26 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 13 minutajoš 22 povezane
MUP: Pronađena devojčica iz Beograda, tokom noći bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane
Počinje sednica Skupštine grada Beograda: Veliki broj pripadnika obezbeđenja ispred sale
Nova pre 4 minutajoš 11 povezanih