Povezane vesti
Ona nema gde, znam celu istinu: Zorica Marković otkrila da li se čula s Milicom Kemez zbog koje je plakala Srbija!
Mondo 19.07.2021
Zorica Marković je prva ponudila pomoć Milici Kemez, koja ju je, kao i mnoge, rasplakala svojom pričom. Zorica Marković je prva ponudila pomoć Milici Kemez, koja ju je, kao i mnoge, rasplakala svojom pričom. Nakon priče Milice Kemez koja je rasplakala… »
Ono što sam obećala biće ispunjeno! Zorica Marković prolila suze zbog Milice Kemez, a sada otkrila da li su se čule!
Kurir 19.07.2021
Zorica Marković bila je spremna da obezbedi krov nad glavom Milici Kemez, te je istakla da bi sve dala za nju. Sada je otkrila da se čula sa bivšom zadrugarkom i otkrila da će ispuniiti svoje obećanje i pomoći Milici. - Čula sam se sa Milicom juče, ja… »
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 51 minutajoš 35 povezanih

Profesorka Marija Vasić otkrila šta je prvo uradila posle izlaska iz pritvora: „Imali su za cilj da nas psihički slome što apsolutno nisu uspeli“
Nova pre 6 satijoš 11 povezanih

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 5 satijoš 14 povezanih

Spremite kišobrane, pljuštaće! Sutra stiže promena vremena, temperature do 17 stepeni!
Alo pre 5 satijoš 34 povezane