Povezane vesti

Japan: Osuđena dva Amerikanca zbog bjekstva predsjednika Nissana

Al Jazeera 19.07.2021
Sud je osudio veterana američkih specijalnih snaga Michaela Taylora na dvije godine i njegovog sina Petera Taylora na godinu i osam mjeseci zatvora. Sud u Tokiju izrekao je u ponedjeljak prve kazne povezane s bjekstvom iz Japana Carlosa Ghosna, bivšeg… »

Pomagači Karlosa Gona osuđeni u Japanu na zatvorsku kaznu

Vrele gume 19.07.2021
Veteran iz specijalnih jedinica, Majkl Tejlor, i njegov sin, proglašeni su krivim zbog pomaganja bivšem šefu Renault-Nissana u bekstvu u Bejrut. Amerikanci su osuđeni u ponedeljak, na zatvorsku kaznu, nakon što je sudija odbio njihove žalbe… »

Japan: Prva presuda vezana za slučaj bivšeg šefa 'Reno-Nisan-Micubišija'

Slobodna Evropa 19.07.2021
Sud u Tokiju izrekao je u ponedjeljak (19. jula) prvi put kaznu vezanu za slučaj bivšeg šefa "Reno-Nisan-Micubišija" Karlosa Gona. Na kazne od dvije godine zatvora osuđeni su Amerikanac Majkl Tejlor i njegov sin Piter jer su pomogli Gonu da pobjegne… »

Sud u Tokiju osudio dva Amerikanca zbog pomaganja u bekstvu bivšem šefu Nisana

Danas 19.07.2021
Zbog uloge u bekstvu bivšeg šefa kompanije Nisan Karlosa Gona iz Japana 2019. godine, Sud u Tokiju osudio je dva Amerikanca, oca i sina, javlja Bi Bi Si. Sud u Tokiju osudio je veterana američkih specijalnih snaga Majkla Tejlora na dve godine zatvora… »

Saučesnici u bekstvu Karlosa Gona iz Japana osuđeni na zatvorske kazne

Novi magazin 19.07.2021
Dvojica Amerikanaca, saučesnika u bekstvu bivšeg generalnog direktora Reno-Nisana (Renault-Nissan) Karlosa Gona (Carlos Ghon) 2019. godine, osuđeni su danas u Tokiju na zatvorske kazne. Majkl Tejlor (Michael Taylor) (60) dobio je dve godine zatvora, a… »

Amerikanci osuđeni zbog pomaganja bivšem direktoru Nisana da pobegne iz pritvora

N1 Info 19.07.2021
Sud u Tokiju izrekao je kazne od dve godine zatvora Amerikancima Majklu Tejloru i njegovom sinu Piteru, jer su pomogli bivšem šefu "Reno-Nisan-Micubišija" Karlosu Gonu da pobegne iz pritvora u Japanu 2019. godine, javila je agencija Kjodo. Amerikanci… »

Japan osudio 2 Amerikanca zbog bekstva bivšeg šefa Nisana

Nova 19.07.2021
Sud u Tokiju izrekao je danas prve kazne povezane sa bekstvom iz Japana Karlosa Gosna, bivšeg predsednika kompanije Nisan Motor. Sud je osudio veterana američkih specijalnih snaga Majkla Tejlora na dve godine zatvora i njegovog sina Pitera na zatvorsku… »

Vesti dana »