Povezane vesti
Stižu SuperVero i Džambo hipermarketi
NoviSad.com 19.07.2021
Novi Sad - Novi Sad uskoro bi trebalo da dobije novi hipermarket, Super Vero i Džambo u jednom. O tome je danas razgovarao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sa čelnicima kompanije Super Vero. - Verujem da će ovaj projekat biti uspešan i da će taj… »
Gradonačelnik čestitao Kurban bajram
RTV 19.07.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je svim građanima islamske veroispovesti najiskrenije čestitke povodom sutrašnjeg velikog verskog praznika Kurban-bajrama. "Ovaj veliki praznik podseća nas na uzajamno uvažavanje i toleranciju, na… »
VUČEVIĆ: Kompanija "Super Vero" otvara hipermarket u Novom Sadu
Moj Novi Sad 19.07.2021
Gradonačelnik Novog Sada objavio je na Instagramu da u Grad stiže još jedan inostrani trgovinski lanac. – Novi Sad će uskoro dobiti novi hipermarket, "Super Vero" i "Džambo", o čemu sam razgovarao sa čelnicima kompanije "Super Vero“ – napisao je u objavi… »
Vučević: Ovaj veliki praznik podseća nas na uzajamno uvažavanje i toleranciju, na vrednosti koje su neprolazne
Kurir 19.07.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je svim građanima islamske veroispovesti najiskrenije čestitke povodom sutrašnjeg velikog verskog praznika Kurban-bajrama. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић… »
FOTO: Super Vero i Džambo hipermarketi stižu u Novi Sad, evo šta je za sada poznato
Radio 021 19.07.2021
Novi Sad uskoro bi trebalo da dobije novi hipermarket, Super Vero i Džambo u jednom. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je o tome razgovarao sa čelnicima kompanije Super Vero. "Verujem da će ovaj projekat biti uspešan i da će taj prodajni objekat… »
Vučević: Novi hipermaketi doneće nova radna mesta za Novosađane
RTV 19.07.2021
NOVI SAD - Novi Sad će uskoro dobiti novi hipermarket, Super Vero i Džambo.Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je o tome razgovarao sa čelnicima kompanije Super Vero. Verujem da će ovaj projekat biti uspešan i da će taj prodajni objekat doneti i nova… »
Vučević: Super Vero i Jumbo doneće nova radna mesta za naše sugrađane
Kurir 19.07.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je da će taj grad uskoro dobiti novi hipermarket, Super Vero i Džambo(Jumbo). - O tome sam razgovarao sa čelnicima kompanije Super Vero. Verujem da će ovaj projekat biti uspešan i da će taj prodajni objekat… »
Vesti dana »
Sindikati Nova.rs, Radara, N1 i Forbes: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Netanjahu pristao na radne grupe za Gazu, rastu tenzije sa Iranom
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 33 povezane
Radnik stradao na površinskom kopu “Kolubare”, pokrenuta istraga
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih