Повезане вести
Милица Тодоровић искулирала Слобу за дует: Он је звао, а она му се више никад није јавила!
Вести онлине 19.07.2021
Милица Тодоровић позната је по опуштеном начину живота и по томе да врло често касни.А сада је открила и да се не јави онима који је зову, па чак иако је реч о колегама. Она је сада испричала да ју је Слободан Радановић звао с… »
Милица Тодоровић испалила Слобу Радановића за дует
Нова 19.07.2021
Милица Тодоровић је испричала да ју је колега Слоба Радановић звао да сниме дует, али да је она заборавила да му се јави, иако је обећала. „Слоба Радановић ме звао за нови албум, за дуетску песму. Међутим, ја сам тад била у путу… »
Милица Тодоровић испалила слобу радановића: Звао је да сниме дует, а ево шта му је рекла
Блиц 19.07.2021
Милица Тодоровић испричала је да ју је Слоба Радановић звао да сниме дует, али да му се она није јавила, иако је обећала да ће то учинити. - Слоба Радановић ме звао за нови албум, за дуетску песму, међутим ја сам тад била у путу… »
Вести дана »
Стручњак упозорава: Америчка лиценца за НИС истиче, Панчевачка рафинерија пред гашењем и стечајем
Сербиан Невс Медиа пре 8 минутајош 25 повезаних
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 4 минутајош 21 повезана
МУП: Због густе магле апелујемо да се смањи брзина кретања и повећа одстојање
Еуроневс пре 23 минутајош 19 повезаних
Нестварна четвртина Јокића у последњем мечу Нагетса: Прве такве бројке од деведесетих година
Еуроневс пре 2 сатајош 23 повезане