Povezane vesti

Milica Todorović iskulirala Slobu za duet: On je zvao, a ona mu se više nikad nije javila!

Milica Todorović iskulirala Slobu za duet: On je zvao, a ona mu se više nikad nije javila!

Vesti online 19.07.2021
Milica Todorović poznata je po opuštenom načinu života i po tome da vrlo često kasni.A sada je otkrila i da se ne javi onima koji je zovu, pa čak iako je reč o kolegama. Ona je sada ispričala da ju je Slobodan Radanović zvao s predlogom da snime… »
Milica Todorović ispalila slobu radanovića: Zvao je da snime duet, a evo šta mu je rekla

Milica Todorović ispalila slobu radanovića: Zvao je da snime duet, a evo šta mu je rekla

Blic 19.07.2021
Milica Todorović ispričala je da ju je Sloba Radanović zvao da snime duet, ali da mu se ona nije javila, iako je obećala da će to učiniti. - Sloba Radanović me zvao za novi album, za duetsku pesmu, međutim ja sam tad bila u putu za Egipat, i rekla… »
Milica Todorović ispalila Slobu Radanovića za duet

Milica Todorović ispalila Slobu Radanovića za duet

Nova 19.07.2021
Milica Todorović je ispričala da ju je kolega Sloba Radanović zvao da snime duet, ali da je ona zaboravila da mu se javi, iako je obećala. „Sloba Radanović me zvao za novi album, za duetsku pesmu. Međutim, ja sam tad bila u putu za Egipat, i rekla… »

Vesti dana »