Povezane vesti
Nezapamćena pljačka! Zlato iz Bora smo poklonili Kinezima, a sad ga kupujemo od njih i to samo onda kad je cena najviša…
Pravda 19.07.2021
Naše zlato, koje smo poklonili Kinezima, kupujemo od njih po tržišnim cenama u trenutku kada je cena zlata na svetskom tržištu najveća. A kada cena pada, mi prekidamo kupovinu. Cela ta priča je na granici veleizdaje, nije obična pljačka u pitanju, rekao… »
Nezapamćena pljačka! Zlato iz Bora smo poklonili Kinezima, a sad ga kupujemo od njih i to samo onda kad je cena najviša…
Pravda 19.07.2021
Naše zlato, koje smo poklonili Kinezima, kupujemo od njih po tržišnim cenama u trenutku kada je cena zlata na svetskom tržištu najveća. A kada cena pada, mi prekidamo kupovinu. Cela ta priča je na granici veleizdaje, nije obična pljačka u pitanju, rekao… »
Vesti dana »
Haos širom Francuske, blokirane brojne ustanove: Buktinja guta srednju školu u Nantu (video)
Mondo pre 4 satijoš 27 povezanih
Dosta je bilo poraza, Zvezda je opet zasijala: Luda završnica u Areni, ali sjajna rekacija crveno-belih!
Hot sport pre 24 minutajoš 52 povezane
Ni potvrde ni demanta: Da li su ugovori MOL-a i Gasproma o NIS-u propali?
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 49 povezanih
FOTO i VIDEO: Novosađani obeležavaju 23 meseca od pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane
Čulić: Status roditelja-negovatelja moći će da ostvari samo mali broj roditelja, naše primedbe na zakon su zanemarene (VIDEO)
Insajder pre 39 minutajoš 47 povezanih