Povezane vesti
Nezapamćena pljačka! Zlato iz Bora smo poklonili Kinezima, a sad ga kupujemo od njih i to samo onda kad je cena najviša…
Pravda 19.07.2021
Naše zlato, koje smo poklonili Kinezima, kupujemo od njih po tržišnim cenama u trenutku kada je cena zlata na svetskom tržištu najveća. A kada cena pada, mi prekidamo kupovinu. Cela ta priča je na granici veleizdaje, nije obična pljačka u pitanju, rekao… »
Nezapamćena pljačka! Zlato iz Bora smo poklonili Kinezima, a sad ga kupujemo od njih i to samo onda kad je cena najviša…
Pravda 19.07.2021
Naše zlato, koje smo poklonili Kinezima, kupujemo od njih po tržišnim cenama u trenutku kada je cena zlata na svetskom tržištu najveća. A kada cena pada, mi prekidamo kupovinu. Cela ta priča je na granici veleizdaje, nije obična pljačka u pitanju, rekao… »
Vesti dana »
(Foto, video) Delovi zgrada padaju, ljudi panično beže: Horor prizori iz Indonezije, najmanje 20 mrtvih u jakom zemljotresu
Blic pre 16 minutajoš 34 povezane
Dramatični snimci požara na Dugom otoku! Vatrena stihija gutala sve pred sobom, 100 vatrogasaca nadljudskim naporima spasilo kuće od katastrofe! (video)
Kurir pre 11 minutajoš 11 povezanih
Subota donosi vrhunac saobraćajnog talasa: Evo koliko se čeka na granicama Srbije
Moj Novi Sad pre 46 minutajoš 8 povezanih
Što vatrogasci tokom dana s mukom gase, vetar tokom noći razgori: aktivno 25 požara širom Srbije
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih
Vikend donosi sunce i sve veće vrućine: Temperature do 38 stepeni, a onda nagla promena vremena
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih