Повезане вести

Нова рунда неразумевања Београда и Приштине

Нова рунда неразумевања Београда и Приштине

Дојче веле 19.07.2021
Питање признавања независности Косова, формирање ЗСО, а сада и суочавање са прошлошћу, све су то тренутно непремостиве препреке на путу Београда и Приштине ка нормализацији односа, али и њиховој будућности у ЕУ. Иако је ЕУ… »
Куртијево лудило: Албанци траже да се Наташа Кандић и Ненад Чанак укључе у преговоре

Куртијево лудило: Албанци траже да се Наташа Кандић и Ненад Чанак укључе у преговоре

Правда 19.07.2021
Тзв. премијер лажне државе Косово Аљбин Курти дошао је на преговоре у Бриселу са очигледном намером да саботира дијалог Београда и Приштине, а за то је добио подршку чак и у деловима опозиције у Србији. Курти је током састанка… »
Благојевић: Курти жели да окриви Србију за све што се десило у историји

Благојевић: Курти жели да окриви Србију за све што се десило у историји

Нова 19.07.2021
Косовски премијер Аљбин Курти жели да окриви Србију за све што се у историји дешавало, оценио је новинар Драган Благојевић у емисији "Међу нама", након данашње рунде преговора Београда и Приштине у Бриселу. Нова рунда дијалога… »
Вучићев одговор на куртијеве провокативне поклоне: Супер, схватио сам, Дачић је Милошевићев злочинац, а ја Шешељев саветник…

Вучићев одговор на куртијеве провокативне поклоне: Супер, схватио сам, Дачић је Милошевићев злочинац, а ја Шешељев саветник…

Курир 19.07.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после нове рунде дијалога у Бриселу, да је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти обмануо новинаре када га је оптужио да је одбио тачке предлога за данашњи… »
"Поклонио сам Вучићу три књиге, а добио три увреде": Курти након дијалога у Бриселу: Дао сам му књигу Наташе Кандић, то је…

"Поклонио сам Вучићу три књиге, а добио три увреде": Курти након дијалога у Бриселу: Дао сам му књигу Наташе Кандић, то је…

Блиц 19.07.2021
Приштинска делегација у данашњој рунди дијалога са Београдом у Бриселу није одбила три понуђена предлога ЕУ, тврди косовски премијер Аљбин Курти. Курти је казао да није тачно да нису прихватили ставове које је понудила ЕУ и… »
Курти: Никада нисам рекао да су Срби геноцидни народ

Нови магазин 19.07.2021
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је данас у Бриселу да никада није рекао да су Срби геноцидни народ, већ да су такви били режими у Србији. "Ово није први злочин и први геноцид. Имамо дугу историју где је Србија као држава, не… »

Нова 19.07.2021
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је данас у Бриселу да никада није рекао да су Срби геноцидни народ, већ да су такви били режими у Србији. „Ово није први злочин и први геноцид. Имамо дугу историју где је Србија као држава, не… »
Курти: Не кажем да су Срби геноцидан народ, већ да су такви били режими у Србији

Курти: Не кажем да су Срби геноцидан народ, већ да су такви били режими у Србији

Н1 Инфо 19.07.2021
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је у Бриселу да никада није рекао да су Срби геноцидни народ, већ да су такви били режими у Србији. „Ово није први злочин и први геноцид. Имамо дугу историју где је Србија као држава, не Срби… »

Радио сто плус 19.07.2021
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је данас у Бриселу да никада није рекао да су Срби геноцидни народ, већ да су такви били режими у Србији. “Ово није први злочин и први геноцид. Имамо дугу историју где је Србија као држава, не… »
Куртијево лудило и геноцид Албанци траже да се Наташа Кандић и Ненад Чанак укључе у преговоре

Куртијево лудило и геноцид Албанци траже да се Наташа Кандић и Ненад Чанак укључе у преговоре

Ало 19.07.2021
Незванични извори наводе да је инспирација премијеру лажне државе стигла баш из Београда. Тзв. премијер лажне државе Косово Аљбин Курти дошао је на преговоре у Бриселу са очигледном намером да саботира дијалог Београда и… »
Новинари на конференцији пукли од смеха Курти почео на српском да објашњава зашто је НАТО бомбардовао Југославију, више нису…

Новинари на конференцији пукли од смеха Курти почео на српском да објашњава зашто је НАТО бомбардовао Југославију, више нису…

Ало 19.07.2021
Дијалог Београда и Приштине настављен је данас у Бриселу, а након последње рунде разговора уследило је обраћање за медије. Пред камере последњи је изашао и премијер тзв Косова, Аљбин Курти, док је међу представницима медија… »

Вести дана »