Povezane vesti
Nova runda nerazumevanja Beograda i Prištine
Dojče vele 19.07.2021
Pitanje priznavanja nezavisnosti Kosova, formiranje ZSO, a sada i suočavanje sa prošlošću, sve su to trenutno nepremostive prepreke na putu Beograda i Prištine ka normalizaciji odnosa, ali i njihovoj budućnosti u EU. Iako je EU insistirala na dobroj… »
Kurtijevo ludilo: Albanci traže da se Nataša Kandić i Nenad Čanak uključe u pregovore
Pravda 19.07.2021
Tzv. premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti došao je na pregovore u Briselu sa očiglednom namerom da sabotira dijalog Beograda i Prištine, a za to je dobio podršku čak i u delovima opozicije u Srbiji. Kurti je tokom sastanka optužio Srbiju za… »
Vučićev odgovor na kurtijeve provokativne poklone: Super, shvatio sam, Dačić je Miloševićev zločinac, a ja Šešeljev…
Kurir 19.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle nove runde dijaloga u Briselu, da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti obmanuo novinare kada ga je optužio da je odbio tačke predloga za današnji razgovor i poručio… »
Blagojević: Kurti želi da okrivi Srbiju za sve što se desilo u istoriji
Nova 19.07.2021
Kosovski premijer Aljbin Kurti želi da okrivi Srbiju za sve što se u istoriji dešavalo, ocenio je novinar Dragan Blagojević u emisiji "Među nama", nakon današnje runde pregovora Beograda i Prištine u Briselu. Nova runda dijaloga Beograda i… »
"Poklonio sam Vučiću tri knjige, a dobio tri uvrede": Kurti nakon dijaloga u Briselu: Dao sam mu knjigu Nataše Kandić, to…
Blic 19.07.2021
Prištinska delegacija u današnjoj rundi dijaloga sa Beogradom u Briselu nije odbila tri ponuđena predloga EU, tvrdi kosovski premijer Aljbin Kurti. Kurti je kazao da nije tačno da nisu prihvatili stavove koje je ponudila EU i dodao da je prištinska… »
Kurti: Nikada nisam rekao da su Srbi genocidni narod
Novi magazin 19.07.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas u Briselu da nikada nije rekao da su Srbi genocidni narod, već da su takvi bili režimi u Srbiji. "Ovo nije prvi zločin i prvi genocid. Imamo dugu istoriju gde je Srbija kao država, ne Srbi, ja nikada ne… »
Radio sto plus 19.07.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas u Briselu da nikada nije rekao da su Srbi genocidni narod, već da su takvi bili režimi u Srbiji. “Ovo nije prvi zločin i prvi genocid. Imamo dugu istoriju gde je Srbija kao država, ne Srbi, ja nikada ne… »
Kurti: Ne kažem da su Srbi genocidan narod, već da su takvi bili režimi u Srbiji
N1 Info 19.07.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Briselu da nikada nije rekao da su Srbi genocidni narod, već da su takvi bili režimi u Srbiji. „Ovo nije prvi zločin i prvi genocid. Imamo dugu istoriju gde je Srbija kao država, ne Srbi, ja nikada ne kažem… »
Nova 19.07.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas u Briselu da nikada nije rekao da su Srbi genocidni narod, već da su takvi bili režimi u Srbiji. „Ovo nije prvi zločin i prvi genocid. Imamo dugu istoriju gde je Srbija kao država, ne Srbi, ja nikada ne… »
Novinari na konferenciji pukli od smeha Kurti počeo na srpskom da objašnjava zašto je NATO bombardovao Jugoslaviju, više…
Alo 19.07.2021
Dijalog Beograda i Prištine nastavljen je danas u Briselu, a nakon poslednje runde razgovora usledilo je obraćanje za medije. Pred kamere poslednji je izašao i premijer tzv Kosova, Aljbin Kurti, dok je među predstavnicima medija bilo i srpskih… »
Kurtijevo ludilo i genocid Albanci traže da se Nataša Kandić i Nenad Čanak uključe u pregovore
Alo 19.07.2021
Nezvanični izvori navode da je inspiracija premijeru lažne države stigla baš iz Beograda. Tzv. premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti došao je na pregovore u Briselu sa očiglednom namerom da sabotira dijalog Beograda i Prištine, a za to je… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane