Повезане вести

"Лука, немој да заспиш, не смеш да спаваш": Језиво сведочење очевидаца несреће на Карабурми: Човек је запомагао док је дете…

"Лука, немој да заспиш, не смеш да спаваш": Језиво сведочење очевидаца несреће на Карабурми: Човек је запомагао док је дете…

Блиц 20.07.2021
"Пукло је толико јако, мислила сам да је ударио гром, а онда сам чула човека како виче "Лука, Лука, немој да заспиш, не смеш да спаваш", погледала сам кроз прозор, а дете је лежало испод аута." Овим речима је саговорница "Блица"… »
Деда тешко повређених дечака на карабурми за курир: Молимо се да старији унук преживи и отвори окице!

Деда тешко повређених дечака на карабурми за курир: Молимо се да старији унук преживи и отвори окице!

Курир 20.07.2021
Малишани од девет и четири године тешко су повређени када је на њих у недељу док су са оцем прелазили улицу налетео "цитроен". Возач побегао, али је јуче ухапшен. Бобан М., деда тешко повређених дечака, каже да су само пола… »
Само да ми се унук пробуди: Деда открио детаље језиве несреће на Карабурми - Старији унук је одлетео 10 метара, млађег је…

Само да ми се унук пробуди: Деда открио детаље језиве несреће на Карабурми - Старији унук је одлетео 10 метара, млађег је…

Вечерње новости 19.07.2021
Фото: М.С. - Били су код мене и почела је киша, кажем му да сачека да стане, да не покисну, али они су одлучили да крену кући - прича Слободан Б., Михаилов отац. Према његовим речима, они су кренули ка улици Маријане Грегоран, у… »
"Покосио ми је унуке на прелазу, како може да не стане, да помогне, па то су деца!": Очајни деда двојице дечака о детаљима…

"Покосио ми је унуке на прелазу, како може да не стане, да помогне, па то су деца!": Очајни деда двојице дечака о детаљима…

Блиц 19.07.2021
"Боже, само да се пробуди, само да отвори очи и погледа". Ово су речи које Слободан Балић, деда двојице повређених дечака С. Б. (9) и Л. Б. (4) понавља откако их је у недељу увече на пешачком прелазу у улици Маријане Грегоран… »

Вести дана »