Povezane vesti
Dušmani me sabotiraju, pet budala hoće da me ocrni! Lalatovića ne dotiče ništa: Postaću princ, zaradiću milione
Mondo 20.07.2021
Nenada Lalatovića ne dotiču razne kuloarske priče i spekulacije. Ima jasnu poruku za sve. Nenada Lalatovića ne dotiču razne kuloarske priče i spekulacije. Ima jasnu poruku za sve Tračevi i kuloarske priče ne dotiču Nenada Lalatovića! Pojavile su… »
"Dušmani žele da mi naude": Lalatović odgovorio neprijateljima, koji šalju mejlove predsedniku - "Biću princ Al Batina"
Večernje novosti 20.07.2021
FOTO: Tviter/Albatinclub Naime, pre mesec dana, Lalatović je sa ‘Čaira’ otišao u Saudijsku Arabiju, gde je preuzeo Al Batin. Kako sam kaže, čim je stigao u novu sredinu, dušmani iz Srbije su želeli da mu pomrse konce. – Pojedinci iz Srbije… »
‘Dušmani su želeli da mu pomrse konce’: Lalatović uživa u novoj sredini, a neprijateljima iz Srbije je poslao brutalnu…
Hot sport 20.07.2021
Bez obzira na sve, on uživa u novoj sredini. Nema sumnje da je Nenad Lalatović jedan od najtalentovanijih srpskih trenera, ali i jedan od onih koji na sebe privlači najviše pažnje gde god da se nalazi. Nakon dugogodišnjeg sticanja iskustva u… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika: Stotine teško i potpuno alkoholisanih
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
Insajder pre 48 minutajoš 20 povezanih
"Sekirom su ga udarili u srce! Pa, zar da ga ubiju kao životinju?" Progovorile komšije Zorana koji je nasmrt izboden pred kućom i sinom u Inđiji
Kurir pre 13 minutajoš 18 povezanih
Protest u Vazduhoplovnoj akademiji u Beogradu zbog smene direktora, zahtevi upućeni ministarki prosvete
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih