Povezane vesti
Dušmani me sabotiraju, pet budala hoće da me ocrni! Lalatovića ne dotiče ništa: Postaću princ, zaradiću milione
Mondo 20.07.2021
Nenada Lalatovića ne dotiču razne kuloarske priče i spekulacije. Ima jasnu poruku za sve. Nenada Lalatovića ne dotiču razne kuloarske priče i spekulacije. Ima jasnu poruku za sve Tračevi i kuloarske priče ne dotiču Nenada Lalatovića! Pojavile su se… »
"Dušmani žele da mi naude": Lalatović odgovorio neprijateljima, koji šalju mejlove predsedniku - "Biću princ Al Batina"
Večernje novosti 20.07.2021
FOTO: Tviter/Albatinclub Naime, pre mesec dana, Lalatović je sa ‘Čaira’ otišao u Saudijsku Arabiju, gde je preuzeo Al Batin. Kako sam kaže, čim je stigao u novu sredinu, dušmani iz Srbije su želeli da mu pomrse konce. – Pojedinci iz Srbije šalju… »
‘Dušmani su želeli da mu pomrse konce’: Lalatović uživa u novoj sredini, a neprijateljima iz Srbije je poslao brutalnu poruku!…
Hot sport 20.07.2021
Bez obzira na sve, on uživa u novoj sredini. Nema sumnje da je Nenad Lalatović jedan od najtalentovanijih srpskih trenera, ali i jedan od onih koji na sebe privlači najviše pažnje gde god da se nalazi. Nakon dugogodišnjeg sticanja iskustva u Superligi… »
Vesti dana »
Situacija u Grebencu pod kontrolom, borba u peščari i dalje traje
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 109 povezanih
Da li je ovo moguće? Ni amateri ovo ne bi uradili! Partizan sa igračem više primio dva gola za tri minuta! Odbrana ne postoji, Hetafe "kao u igrici"...
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 1 satjoš 99 povezanih