Povezane vesti
Dušmani me sabotiraju, pet budala hoće da me ocrni! Lalatovića ne dotiče ništa: Postaću princ, zaradiću milione
Mondo 20.07.2021
Nenada Lalatovića ne dotiču razne kuloarske priče i spekulacije. Ima jasnu poruku za sve. Nenada Lalatovića ne dotiču razne kuloarske priče i spekulacije. Ima jasnu poruku za sve Tračevi i kuloarske priče ne dotiču Nenada Lalatovića! Pojavile su se… »
"Dušmani žele da mi naude": Lalatović odgovorio neprijateljima, koji šalju mejlove predsedniku - "Biću princ Al Batina"
Večernje novosti 20.07.2021
FOTO: Tviter/Albatinclub Naime, pre mesec dana, Lalatović je sa ‘Čaira’ otišao u Saudijsku Arabiju, gde je preuzeo Al Batin. Kako sam kaže, čim je stigao u novu sredinu, dušmani iz Srbije su želeli da mu pomrse konce. – Pojedinci iz Srbije šalju… »
‘Dušmani su želeli da mu pomrse konce’: Lalatović uživa u novoj sredini, a neprijateljima iz Srbije je poslao brutalnu poruku!…
Hot sport 20.07.2021
Bez obzira na sve, on uživa u novoj sredini. Nema sumnje da je Nenad Lalatović jedan od najtalentovanijih srpskih trenera, ali i jedan od onih koji na sebe privlači najviše pažnje gde god da se nalazi. Nakon dugogodišnjeg sticanja iskustva u Superligi… »
Vesti dana »

Zaječar: Skupština grada usvojila dnevni red, opozicija i dalje ometa rad
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih

Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 12 minutajoš 140 povezanih

Slave oluju i njihove zločince, a obožavaju srpski keš: Ovi hrvatski pevači ne znaju za stid, a znaju da pune novčanike srpskim novcem
Kurir pre 12 minutajoš 22 povezane